Υπηρεσίες Search Engine Optimization (SEO)

Υπηρεσίες Βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης

καλύτερη κατάταξη = περισσότερα κέρδη

Μιλώντας απλά, τι σημαίνει SEO;
Σημαίνει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, οικονομία στα έξοδα διαφήμισης, νέοι πελάτες, περισσότεροι πελάτες!

το SEO είναι πιο σημαντικό και από την ίδια την ιστοσελίδα
0% αναζητά

Αυτό είναι το ποσοστό χρηστών που πραγματοποιεί αναζητήσεις κάθε μήνα. Όποια ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων, είναι σαν να μην υπάρχει. Τόσο απλά. Χωρίς βελτιστοποίηση SEO, νέοι ή πιθανοί πελάτες δεν θα την βρουν…

0% στο top 5

Στον κόσμο των μηχανών αναζήτησης, τα κορυφαία 5 αποτελέσματα λαμβάνουν το 75,7% των κλικ. Μπορείτε να φανταστείτε πόσα λίγα κλικ απομένουν για όλα τα επόμενα αποτελέσματα κατάταξης, άρα και επισκέψεις ή πωλήσεις.

0% επιστρέφει

Παραπάνω από 8 στους 10, επιστρέφουν στη σελίδα την οποία θα “ανακαλύψουν” από τα αποτελέσματα αναζήτησης, για να πραγματοποιήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες τους σε αγαθά και υπηρεσίες. Περισσότεροι από τους μισούς θα συνδεθούν μαζί της!

SEO: Πολύ σημαντικό για να αγνοηθεί…

Το 93% των επισκέψεων στις ιστοσελίδες ξεκινά από τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, το 87% των καταναλωτών δεν προχωρούν σε αγορά εάν δεν αναζητήσουν πληροφορίες και τιμές  για τα είδη και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, εδικά για τις τοπικές αγορές.

Επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης για ερωτήματα (keywords) σχετικά με αυτές, είναι μαθηματικά σίγουρο πως χάνουν από τον ανταγωνισμό σε αναγνωρισιμότητα, φήμη και φυσικά πωλήσεις.

Ανεξάρτητα από τον τύπο της ιστοσελίδας, εάν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, σελίδα παρουσίασης, portal, blog και οτιδήποτε άλλο, το SEO πρέπει να αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής προώθησης στο διαδίκτυο.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι μια πολύ κρίσιμη συνιστώσα του online marketing για την επιτυχία κάθε ιστοσελίδας. Απαιτεί τη συντονισμένη εργασία στο ίδιο το σάιτ (on site) αλλά και εκτός αυτού (off site), με περισσότερους από 200 παράγοντες που επιδρούν στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι υπηρεσίες SEO εξασφαλίζουν ότι η ιστοσελίδα ανιχνεύεται σωστά από τις μηχανές αναζήτησης και βελτιώνει τις πιθανότητες να καταταχθεί πολύ ψηλά στις επιθυμητές αναζητήσεις. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο για σωστή ανάλυση, χρόνο για την εφαρμογή και συνεχείς διορθώσεις, μιας και με τη συνεχή εξέλιξη της πληροφορικής και των διαθέσιμων εργαλείων, τίποτα δεν μένει σταθερό για πολύ.

Απαιτεί μια Ομάδα δεσμευμένη στο θετικό αποτέλεσμα και στην υλοποίηση μιας δύσκολης αλλά σπουδαίας διαδικασίας, που από μόνη της θα οδηγήσει στην κατακόρυφη βελτίωση των χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας, ανεξάρτητα από τον όποιο ανταγωνισμό.

Στην ColorFish δημιουργούμε επιτυχημένες καμπάνιες SEO εξαιτίας της ποικιλομορφία μας: ενσωματώνουμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από κορυφαίους επιστήμονες υπολογιστών, αναλυτές, προγραμματιστές, δημιουργούς πρωτότυπων κειμένων, γραφίστες, ακόμα και νευροεπιστήμονες!

Ποιες υπηρεσίες SEO παρέχουμε

Icon
Συμβουλευτική Βελτιστοποίησης

Σας βοηθάμε να ορίσετε τους στόχους σας στο SEO και να αναπτύξετε μια ρεαλιστική στρατηγική μαζί. Μπορεί να έχετε εσωτερικές ομάδες μάρκετινγκ που χρειάζονται υποστήριξη και καθοδήγηση ή ίσως χρειαστεί να είμαστε εμείς η πλήρης ομάδα για το SEO σας. Δουλεύουμε και με τους δύο τρόπους και συμβουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Icon
Έλεγχος Υφιστάμενης Κατάστασης

Εκτελούμε ελέγχους με τους οποίους αναλύουμε τον ιστοτόπο σας σε βάθος για να διασφαλίσουν ότι οι μηχανές αναζήτησης θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν, να ανιχνεύσουν και να ευρετηριάσουν τις ιστοσελίδες σας για μέγιστη προβολή και υψηλή κατάταξη.

Icon
Εύρεση και Αντιμετώπιση Κινδύνων

Η ομάδα συμβούλων μας στο SEO έχει τεράστια εμπειρία στον έλεγχο των συνδέσμων και στην επισκόπηση των προφίλ αυτών. Βοηθάμε τους ιστότοπους να αποφεύγουν ή να επανακάμπτουν από τις αλγοριθμικές κυρώσεις της Google, όπως τα Panda & Penguin, καθώς και από λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Icon
Σύνδεση με το Σωστό Κοινό

Ακόμα και το πιο ελκυστικό και εξαιρετικό περιεχόμενο μπορεί να χαθεί σήμερα στο διαδίκτυο. Η ομάδα μας συνδέει το εμπορικό σας σήμα και το επιμελημένο περιεχόμενό σας με τους βασικούς ηλεκτρονικούς επηρεαστές (influencers) της κατηγορίας σας, για να πετύχουμε την ταχύτερη και πιο στοχευμένη μετάδοση του μηνύματός σας.

seo infographics in greek 2b colorfish.gr
Icon
Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών και Αγοράς

Η σωστές λέξεις-κλειδιά και η σε βάθος έρευνα αγοράς βοηθούν στη εφαρμογή της στρατηγική SEO και μας επιτρέπουν να παρέχουμε ρεαλιστικές προβλέψεις ευκαιριών στην αγορά στην οποία απευθύνεστε. Δεν κάνουμε τρελές εκτιμήσεις και δεν δίνουμε ποτέ υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε.

Icon
On Site Βελτιστοποίηση

Αναλύουμε τη δομή του ιστότοπου, την εσωτερική αρχιτεκτονική του και άλλα βασικά στοιχεία, τα οποία γνωρίζουμε πως σταθμίζονται από τους αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης, ώστε να επέμβουμε όπου απαιτείται στη στόχευση των λέξεων-κλειδιών σας.

Icon
Link Building

Το Link Building δεν είναι μια ξεπερασμένη ορολογία. Σημαίνει πολλά για την άποψη του κοινού για το σήμα σας και για τις μηχανές αναζήτησης είναι ένα από τα κριτήρια αξιολόγησης της αξίας περιεχομένου κάθε ιστοτόπου. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και σωστή τοποθέτηση για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και για να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους.

Icon
Αναφορές Απόδοσης SEO

Αγαπάμε τα δεδομένα και παρέχουμε τακτικές και κατανοητές αναφορές SEO σχετικά με την προβολή, την ανάλυση, τις μετατροπές και τα εκτιμώμενα έσοδα, έτσι ώστε η απόδοση της καμπάνιας να μπορεί να αποδοθεί με ακρίβεια στην επένδυσή σας στο SEO και σε ό, τι έχει σημασία για την εταιρεία σας.

Η παραπάνω λίστα περιλαμβάνει μερικές μόνο από τις υπηρεσίες μας για τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης - seo που μπορούμε να παρέχουμε. Θα χαρούμε να μιλήσουμε για τις δικές σας απαιτήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος ειδικός seo θα σας ενημερώσει για το πως μπορούμε να φτιάξουμε μαζί το το δικό σας επιτυχημένο πρόγραμμα seo.

ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η υπηρεσία SEO για να ενισχύσει την επιχείρησή σας.

Ας δουλέψουμε μαζί!

Ακούμε τις ιδέες σας, είμαστε δίπλα στα σχέδιά σας! Επικοινωνήστε με την Ομάδα μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Awards & Honors

Τεχνολογίες

Άρθρα μας για την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.

επειδή σε όλους μας αρέσει να γινόμαστε καλύτεροι

Τι είναι SEO;

παράγοντες παίζουν ρόλο στο SEO

Πόσο αποτελεσματικό είναι το SEO;

SEO Agency

Off-site SEO

Γιατί το SEO είναι σημαντικό

Πόσο χρόνο απαιτεί το SEO;

On-site SEO

τεχνικές SEO

στρατηγική SEO