Scroll to top

Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου - Κατασκευή eshop

Δεν κατασκευάζουμε απλά eshop αλλά ολοκληρωμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου με όλα όσα χρειάζεστε για να πουλήσετε Online, στα social media ή στο φυσικό σας κατάστημα.

Το να δημιουργήσει μια επιχείρηση ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, είναι περισσότερο σημαντικό από να ανοίξει ένα νέο φυσικό κατάστημα. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα που αφορά την εξέλιξή της, το παρόν και το μέλλον της. Τους στόχους και στις προσδοκίες των ανθρώπων της.

Σε αυτή τη διαδικασία, τα πάντα έχουν σημασία: το όνομα, η ταχύτητα φόρτωσης, η ασφάλεια, η ευκολία εύρεσης των ειδών, η ευκολία ολοκλήρωσης αγοράς, οι τρόποι πληρωμής, η υποστήριξη των πελατών και ένα πλήθος άλλων παραγόντων.

Πρώτα από όλα όμως, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι η αυθεντικότητα, οι ικανότητες, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια της εταιρίας που θα εμπιστευθείτε να το φτιάξει για εσάς.

κατασκευή eshop

κατασκευή eshop θεσσαλονίκη

κατασκευή eshop τιμές

κατασκευη eshop με wordpress

κατασκευη eshop magento

κατασκευη eshop αθηνα

κατασκευη eshop opencart

κατασκευη eshop φαρμακειου

κατασκευη eshop prestashop

κατασκευη eshop woocommerce

κατασκευη eshop προσφορα

κατασκευη eshop λαρισα

κατασκευη eshop wordpress

κατασκευη eshop κυπρος

κατασκευή e-shop με wordpress

κατασκευή e shop magento

κατασκευή eshop

κατασκευή eshop karditsa

E-shop που πουλάνε

Στο ColorFish.gr αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop σας με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων σας και εδραίωση της θέση σας στην αγορά.

Με σημαντική τεχνογνωσία στις αναγνωρισμένες eCommerce πλατφόρμες Magento, PrestaShop και WooCommerce, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λειτουργικά e-shops που καλύπτουν τις ανάγκες σας, συνδέοντάς τα όταν χρειάζεται με CRM και ERP Back Office συστήματα, ενώ εφαρμόζουμε τις τελευταίες εξελίξεις του digital marketing για να φέρουμε την υψηλότερη δυνατή μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.

Κάθε project που αναλαμβάνουμε υλοποιείται με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και πάντα ακολουθώντας αυστηρότατα guidelines ασφάλειας και απόδοσης. Πριν από κάθε παράδοση ενός eshop ή προσθήκης σε αυτό μίας νέας λειτουργίας, πραγματοποιούμε αναλυτικούς και διεξοδικούς ελέγχους για να είμαστε σίγουροι 110% για το αποτέλεσμα.

Το πακέτο κατασκευής και προώθησης e-shop που παρέχουμε είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορεί να όχι μόνο στην Ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά κατασκευής e-shop. Βασικό μας πλεονέκτημα στην ανάπτυξη ενός online καταστήματος είναι ότι η κατασκευή και η προώθηση δεν είναι για μας δύο διαφορετικές έννοιες. Άλλωστε, τι νόημα έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που το ξέρουν μόνο οι ιδιοκτήτες του και αυτοί που το έφτιαξαν!

Η ομάδα του ColorFish, εσωτερικοί και εξωτερικοί συνεργάτες, θα δουλέψει με εσάς και για εσάς, θα το εξοπλίσουμε το eshop σας με τις πιο προηγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες, θα μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία έτσι ώστε όχι μόνο να γίνει απόσβεση αλλά τα έρθουν πραγματικά κέρδη.

Βασικά Χαρακτηριστικά e-Shop

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία εξελίσσονται συνεχώς ώστε να είναι πάντα σύγχρονα και να αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

Εύκολη Διαχείριση
Εύκολη Διαχείριση

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες παγκοσμίως πλατφόρμες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ώστε όλες οι λειτουργίες όπως πχ η προσθήκη, η τροποποίηση περιεχομένου ή προϊόντων και η διεκπεραίωση παραγγελιών να γίνεται εύκολα και γρήγορα

Σύγχρονη Εμφάνιση
Σύγχρονη Εμφάνιση

Δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό καλαίσθητων κι ελκυστικών e-Shops, ώστε να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, αυξάνοντας άμεσα με αυτό τον τρόπο τις πωλήσεις σας.

Επεκτασιμότητα
Επεκτασιμότητα

Το eshop σας έχει φτιαχτεί για να μεγαλώνει μαζί σας. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να προστεθούν επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες που θα κάνουν τη χρήση του από εσάς και τις επισκέψεις και αγορές από το κοινό, μια ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Παραμετροποίηση & Διασυνδέσεις
Παραμετροποίηση & Διασυνδέσεις

Τα πάντα είναι στο χέρι σας για αύξηση της ασφάλειας, της παραγωγικότητας και των πωλήσεών σας: Τρόποι πληρωμής, τρόποι αποστολής, διασύνδεση με τράπεζες, λογισμικό ελέγχου αποθεμάτων ή άλλες μηχανές σύγκρισης τιμών (πχ Skroutz)

Σχεδιασμός για Κινητά & Tablet
Σχεδιασμός για Κινητά & Tablet

Σχεδιάζουμε αποκλειστικά Responsive ηλεκτρονικά καταστήματα, ώστε και η εμφάνιση και αναζήτηση των προϊόντων να γίνονται σωστά και να βοηθούν στην ολοκλήρωση της αγοράς από όλες τις συσκευές (tablet, smartphones κλπ)

Αυτοματοποίηση Εισαγωγής Προϊόντων
Αυτοματοποίηση Εισαγωγής Προϊόντων

Εάν έχετε καταχωρίσει ήδη τα προϊόντα σας στο Excel ή σε ένα άλλο eshop, δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσετε ξανά ένα-ένα. Έχουμε τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσουμε και την εισαγωγή και την μετέπειτα ενημέρωση.

Search Engine Optimized (SEO)
Search Engine Optimized (SEO)

Η καλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης φέρνει δωρεάν επισκέπτες και πελάτες. Για εμάς δεν έχει κανένα νόημα να παραδώσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να το βελτιστοποιήσουμε για την καλύτερη δυνατή κατάταξη.

Ταχύτατη Φόρτωση
Ταχύτατη Φόρτωση

Η ταχύτητα φόρτωσης έχει αποδειχθεί από μελέτες του ebay, της Microsoft και δεκάδων άλλων οργανισμών πως επηρεάζει και τις πωλήσεις και την κατάταξη στις αναζητήσεις της Google. Για αυτό και τα eshop που κατασκευάζουμε είναι πραγματικά γρήγορα!

Η επιτυχία σας είναι η δική μας αποστολή

Στο ColorFish είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδων για κάθε επιχείρηση, επαγγελματία και οργανισμό, προβάλλοντας μέσα από αυτές το έργο τους και προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες, με αποτελεσματικό τρόπο και σωστή προσέγγιση.Πιστεύουμε ότι όλα είναι δυνατά όταν έχεις τη θέληση και τη γνώση για να φτιάξεις κάτι πραγματικά σπουδαίο. Είτε πρόκειται για την πρώτη σας ιστοσελίδα είτε για αναδημιουργία, μπορούμε να σταθούμε δίπλα σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας.

Το να κρατήσουμε τον επισκέπτη, το να τον “μετατρέψουμε σε πελάτη, είναι για μας η μέγιστη πρόκληση, είναι η ουσία της δουλειάς μας. Ερχόμαστε στην θέση του και με σωστή αντίληψη του στόχου της ιστοσελίδας, εντοπίζουμε τις ελλείψεις και βελτιστοποιούμε τη θετική εμπειρία.

Έχουν πει για μας

δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από το να έχουμε βοηθήσει στην επιτυχία των συνεργατών μας

Δημιουργία Ιστοσελίδας
Η προσεκτικά υλοποιημένη και αποτελεσματική νέα ιστοσελίδα που δημιούργησε η ομάδα του colorfish.gr, συνέβαλλε σημαντικά στο να ξεχωρίσουμε ως εταιρεία στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε.
Σταύρος Π.

Ελ. Επαγγελματίας

Ποιότητα δουλειάς και συνεργασία
Το Colorfish μας βοήθησε στην συνολική αναβάθμιση της «ηλεκτρονικής» μας εικόνας, καταρχήν μέσω της ιστοσελίδας μας. Μας εντυπωσίασε πραγματικά η ουσιαστική υποστήριξη κάθε φορά που τη χρειαστήκαμε. Για κατασκευή ιστοσελίδας δεν θα βρείτε καλύτερο συνεργάτη!
Νίκος Γ.

Βιοτέχνης

Πολυγλωσσική Ιστοσελίδα
Το colorfish.gr και φυσικά οι άνθρωποι πίσω από αυτό, μας βοήθησε να χτίσουμε την digital παρουσία μας και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ένα κοινό που δε θα μας γνώριζε διαφορετικά ποτέ! Αποκτήσαμε πελάτες από εκεί ακριβώς που στοχεύσαμε: από τις αγορές του εξωτερικού!
Χριστίνα Κ.

Οργάνωση Εκδηλώσεων / Κέτερινγκ

Ας δουλέψουμε μαζί!

Ακούμε τις ιδέες σας, είμαστε δίπλα στα σχέδιά σας!
Επικοινωνήστε με την Ομάδα μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Άρθρα μας για το Web Design

επειδή σε όλους μας αρέσει να γινόμαστε καλύτεροι

Για τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης του site, χρησιμοποιούμε cookies.