Κατασκευή Ιστοσελίδων

To web design είναι μόνο η αρχή…

Κάποτε, μια επιχείρηση αρκούσε απλά να έχει ιστοσελίδα. Σήμερα αυτό δεν φτάνει. Χρειάζεται να έχει μια ΑΨΟΓΗ, με ακρίβεια pixel ιστοσελίδα και όχι απλά καλή. Πρέπει να μπορεί να ξεχωρίσει, να ηγηθεί στην αγορά, να δημιουργήσει πελάτες, να διατηρήσει πελάτες.

  Η αρχή και η βάση κάθε επιτυχημένης web παρουσίας είναι η ιστοσελίδα

  Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα σας, η εικόνα σας στον κόσμο. Αυτή είναι η πραγματικότητα στην σημερινή ψηφιακή εποχή. Μπορεί να έχετε ξοδέψει εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ για να διαμορφώσετε γραφεία, εγκαταστάσεις, να έχετε προσλάβει ακόμα και κάποιον ειδικό για τη διακόσμηση, ίσως και να έχετε μεταφερθεί σε κάποιο ακριβό κτίριο με πολλά έξοδα, αλλά εάν δεν έχετε ιστοσελίδα ή εάν αυτή έχει παλιά σχεδίαση ή είναι παραμελλημένη, τότε αυτό κάνει πραγματικά μεγάλο κακό στην όποια επένδυσή σας.

  Στον κόσμο του σήμερα, η ψηφιακή εικόνα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Δυστυχώς, πολλοί έχουν την τάση να αγνοούν την αξία της ψηφιακή τους ταυτότητας. Ο ανταγωνισμός όμως είναι μεγάλος. Όποιο κενό αφήνει στην επικοινωνία της μια επιχείρηση, το καλύπτει άμεσα ο ανταγωνισμός. Και αυτό στοιχίζει.

  Για κάθε διαφορετική ανάγκη

  Δεν έχει σημασία το αντικείμενο ενασχόλησής σας: είτε είστε φωτογράφος, ιδιοκτήτης εστιατορίου, μουσικός, δικηγόρος, γιατρός, έχετε κάποιο ξενοδοχείο ή ξενώνα, είστε συγγραφέας, πολιτικός, αρχιτέκτονας, καλλιτέχνης και πολλά άλλα, το colorfish έχει τη δυνατότητα και τη δύναμη που χρειάζεται για να σας οδηγήσει να φτάσετε με ασφάλεια στους στόχους σας.

  Ορισμένοι μόνο από τους κλάδους που παρέχουμε υπηρεσίες δημιουργίας ιστοσελίδας είναι οι εξής:

  Ιστοσελίδες για Οργανισμούς

  Ιστοσελίδες για Οργανισμούς

  Για την εξυπηρέτηση του πολίτη και όχι μόνο…Οι διάφοροι οργανισμοί, Δημόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου, είναι οντότητες που έχουν μια σύνθετη αποστολή: πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες στο κοινό, στα μέλη τους, στου εργαζόμενους. Ως τέτοιους, μπορούμε να αναφέρουμε για παράδειγμα τα ΚΤΕΛ, Δήμους, Βιβλιοθήκες, Μουσεία, Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας, Δημοτικά Θέατρα και Κινηματογράφους, Φορείς Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Δομές Υγείας κτλ Αυτό, δημιουργεί την ανάγκη μια μια ξεχωριστή προσέγγιση, μια ξεχωριστή κατηγορία κατασκευής ιστοσελίδων. Στο ColorFish έχουμε την γνώση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόσκληση και να δώσουμε ένα χρηστικό αποτέλεσμα, επικεντρωμένο στην ασφάλεια και απλότητα χρήσης.

  Ιστοσελίδες για StartUp

  Ιστοσελίδες για StartUp

  Έχετε μια σπουδαία ιδέα; Υπέροχα! Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Χρειάζεται οργάνωση και προγραμματισμός. Σχεδίαση σε κάθε βήμα. Υποστήριξη. Σωστή περιγραφή της ιδέας, του επιχειρηματικού μοντέλου, σωστή επικοινωνία.  Χρειάζεται να κερδίσετε το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των founds που θα σας καταλάβουν, θα σας χρηματοδοτήσουν με τους δικούς σας  όρους.  Αν αυτά δεν γίνουν σωστά, η επιβίωση και το μέλλον της νέας επιχείρησης είναι αβέβαια. To ColorFish παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για νέες επιχειρήσεις τόσο από την ομάδα Develpment & Marketing της εταιρίας μας αλλά και με την αρωγή έμπειρων συνεργατών μας στον τομέα της οικονομικής και νομικής υποστήριξης. Για να μπορέσει η ιδέα...

  Ιστοσελίδες για επαγγελματίες

  Ιστοσελίδες για επαγγελματίες

  Ό,τι δεν υπάρχει στο Internet, είναι σαν να μην υπάρχει καθόλου. Τόσο απλά.Ο τρόπος που το κοινό, όλοι εμείς, επιλέγουμε προϊόντα και υπηρεσίες έχει αλλάξει. Πριν επιλέξουμε οτιδήποτε, από το που και τι θα φάμε μέχρι γιατρό, πρώτα αναζητούμε πληροφορίες για αυτό. Στις μηχανές αναζήτησης, στα κοινωνικά δίκτυα, σε χώρους ανταλλαγής απόψεων, σε επαγγελματικούς καταλόγους κ.α. Με αμέτρητες επιλογές για κάθε προϊόν, για κάθε υπηρεσία, κάθε φορά που ένας υποψήφιος πελάτης, ένας υποψήφιος συνεργάτης δεν βρίσκει εσένα, βρίσκει έναν ανταγωνιστή σου. Το interenet δεν είναι το αύριο. Είναι το σήμερα. Και είτε θα γίνει σύμμαχός σου είτε θα γίνει εχθρός σου.

  Ας δουλέψουμε μαζί!

  Ακούμε τις ιδέες σας, είμαστε δίπλα στα σχέδιά σας! Επικοινωνήστε με την Ομάδα μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

  Άρθρα μας για το web design

  επειδή σε όλους μας αρέσει να γινόμαστε καλύτεροι

  Back

  Ιστοσελίδες για Οργανισμούς

  Για την εξυπηρέτηση του πολίτη και όχι μόνο…Οι διάφοροι οργανισμοί, Δημόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου, είναι οντότητες που έχουν μια σύνθετη αποστολή: πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες στο...

   View Project

   Ιστοσελίδες για StartUp

   Έχετε μια σπουδαία ιδέα; Υπέροχα! Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Χρειάζεται οργάνωση και προγραμματισμός. Σχεδίαση σε κάθε βήμα. Υποστήριξη. Σωστή περιγραφή της ιδέας, του επιχειρηματικού μοντέλου,...

    View Project

    Ιστοσελίδες για επαγγελματίες

    Ό,τι δεν υπάρχει στο Internet, είναι σαν να μην υπάρχει καθόλου. Τόσο απλά.Ο τρόπος που το κοινό, όλοι εμείς, επιλέγουμε προϊόντα και υπηρεσίες έχει αλλάξει. Πριν...

     View Project