Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες για τη
Νέα Ψηφιακή Εποχή

Το ColorFish.gr έχοντας στην Ομάδα του έμπειρους και συνεπείς επαγγελματίες από το χώρο της πληροφορικής, του web design, των πωλήσεων, της online διαφήμισης, της επαγγελματικής φωτογραφίας, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων αλλά και ολοκληρωμένων DIGITAL, online και offline υπηρεσιών που χρειάζεται η κάθε εταιρία και ο κάθε επαγγελματίας στο δρόμο του προς την αναγνώριση και την επιτυχία.

βρείτε μας στο Facebook | Twitter| lindedin

386 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
85 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
5000 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
3 ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
8 ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
21 ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ SERVERS

Κάνουμε τις ιδέες σας πράξη!

Με νέες τεχνικές και φρεσκάδα, οργανώνουμε και υλοποιούμε πρωτότυπες ιδέες, έτσι ώστε να αναδείξουμε με σαφήνεια το μήνυμα που ο κάθε ένας από αυτούς έχει να μεταδώσει.

.

Προωθούμε τις αξίες των προϊόντων και των υπηρεσιών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενισχύοντας την εταιρική τους εικόνα αλλά και αυξάνοντας τις πωλήσεις τους.

Στη δικιά μας σκέψη δεν υπάρχουν πελάτες. Υπάρχουν ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, που τους εμπιστευόμαστε και μας εμπιστεύονται.

Βασική μας αρχή είναι πως ο κάθε συνεργάτης είναι για μας ξεχωριστός, κάθε νέο έργο είναι για μας μια ευκαιρία να γίνουμε και εμείς καλύτεροι.

Αποστολή μας

Στο ColorFish.gr πιστεύουμε απόλυτα -και εργαζόμαστε για αυτό-, πως σκοπός της κάθε επιχείρησης, του κάθε επαγγελματία, δεν είναι να κάνει απλά πωλήσεις. Είναι να δημιουργήσει πελάτες που θα έρχονται ξανά και ξανά σε αυτή.

.

Με βάση αυτό, έχουμε ένα μόνο στόχο: Να βοηθήσουμε επαγγελματίες και επιχειρήσεις έτσι ώστε να χρησιμοποιούν την τεχνολογία και το Διαδίκτυο για να βελτιώσουν με τρόπο μετρήσιμο τις επιδόσεις της επένδυσής τους.

Αυτό ξεκινά με την ακριβή παρακολούθηση της υπάρχουσας παρουσίας στο μαγικό αλλά και χαοτικό χώρο του internet. Η παρακολούθηση μας παρέχει κρίσιμες πληροφορίες και σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Με την κατάλληλη αξιοποίηση, θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε τις αναποτελεσματικές στρατηγικές διαφήμισης και να εντοπίσουμε γρήγορα νέες στρατηγικές μάρκετινγκ που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν να αυξήσετε οικονομικά τη δύναμη της επιχείρησής σας.

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Στο δρόμο για αυτό, όλα έχουν σημασία. Από το domain, το hosting, το design, την προώθηση, τη συντήρηση, την ασφάλεια, τη βελτίωση, τις απαιτούμενες στην πορεία διορθώσεις.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη online παρουσία: από την κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, κατασκευή ενημερωτικών site και e-portals, online διαφήμιση και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO), φωτογράφηση eshop, διαχείριση social media, reputation management, μέχρι ενέργειες marketing σε όλα τα ψηφιακά κανάλια προβολής & δημιουργία online διαγωνισμών.

WEB DESIGN

BRANDING

DIGITAL MARKETING

STRATEGIZE & EXECUTE

PHOTOGRAPHY

Let’s Get Creative!

Στο ColorFish στηριζόμαστε στους ανθρώπους. Στο πάθος για καθετί digital που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποδοτικά. Στη γνώση και την αισθητική. Πάνω από όλα όμως στηριζόμαστε στη συνέπεια και στην αποτελεσματική υλοποίηση των συμφωνηθέντων.

 

Έχουμε μια απλή αλλά και υπεύθυνη αποστολή: να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε. Να γίνουμε μέρος της δικής σας επιτυχίας. Βασικές μας αρχές η βαθιά γνώση, η συνεχής εκπαίδευση, το ήθος. Για μας, επιτυχία δεν είναι απλά να συνεργαστούμε. Είναι να εξελιχθούμε μαζί.

WE ARE A CREATIVE DIGIATAL AGENCY

Video Παρουσίαση

Our company history and facts

Design & development process demonstration

Οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει ένα website

Εμείς δημιουργούμε πανίσχυρα, σταθερά & πλήρως αναπτύξιμα, εργαλεία δουλειάς που φέρνουν κέρδη