Υπηρεσίες Local Search Engine Optimization (Local SEO)

Υπηρεσίες Βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για την τοπική αγορά

καλύτερη κατάταξη = περισσότερα κέρδη

Μιλώντας απλά, τι σημαίνει Local SEO ή αλλιώς, τοπικό seo;

και γιατί έχει τεράστια επίδραση στις online ή offline αγορές και υπηρεσίες;

Το τοπικό SEO είναι να αποκτήσετε υποψήφιους πελάτες και επισκέπτες από την τοπική σας αγορά οι οποίοι κάνουν τοπικές αναζητήσεις στην Google και στις άλλες μηχανές αναζήτησης. Μπορεί να αναφερθεί και ως γεωγραφικό SEO, είναι όμως το ίδιο.

0% αναζητά

όλων των αναζητήσεων στη Google αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τοπικά. Υπάρχουν μάλιστα επαγγέλματα που  εξαρτώνται 100% από το τοπικό SEO.

0%

των καταναλωτών αναζητούν την τοποθεσία μιας τοπικής επιχείρησης στην υπηρεσία Google maps, όπως επίσης και οδηγίες για το πως θα πάνε εκεί. Για όλους αυτούς, υπαρκτές είναι μόνο οι επιχειρήσεις που εμφανίζονται εκεί, καμιά άλλη.

0% αγοράζει

Αυτό είναι το ποσοστό των αναζητήσεων για υπηρεσίες και προϊόντα στις τοπικές αγορές που οδηγούν σε offline αγορές(αγορές σε φυσικό κατάστημα, χωρίς να χρειάζεται eshop) μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες.

Θέλετε περισσότερα; Χρειάζεστε το τοπικό SEO

Όλοι θέλουν να αγοράσουν κάτι φθηνότερο ή καλύτερο ακόμα και από την άλλη άκρη του κόσμου. Αυτό όμως δεν είναι δυνατό πάντα ή για όλων των ειδών τα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάρα πολλές φορές αυτό πρέπει να γίνει αποκλειστικά από την τοπική αγορά. Και τότε, αυτοί που θα πετύχουν την πώληση είναι αυτοί που θα πάρουν την περισσότερη κίνηση ή θα έχουν την υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

Το τοπικό seo ή Local SEO είναι πραγματικά ανεκτίμητο για κάθε εταιρεία που θέλει μακροπρόθεσμη επιτυχία σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Δεν το χρειάζονται μόνο τα eshop! Δεν σχετίζεται με αυτά. Έχει να κάνει με την ορατότητα της επιχείρησης και με το πως αυτή προσελκύει και δημιουργεί πελάτες.

Τα επαγγέλματα που εξαρτώνται ακόμα και 100% από το τοπικό SEO είναι πάρα πολλά και συνέχεια προστίθενται και άλλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω:
 
Επισκευαστικές εταιρίεςΤεχνικές εταιρείεςΕταιρίες κατασκευών
ΥδραυλικοίΗλεκτρολόγοιΨυκτικοί
ΣυμβολαιογράφοιΔικηγόροιΛογιστές
ΟικονομολόγοιΦοροτεχνικοίΟδοντίατροι
Γιατροί κάθε ειδικότηταςΚαθαριστήριαΠιτσαρίες
Εταιρίες CateringΚομμωτήρια και κουρείαΦροντιστήρια
Συνεργεία αυτοκινήτωνΓυμναστήρια 
 

 

Ο κατάλογος αυξάνεται κάθε μέρα και θα αυξάνεται συνεχώς, όσο αυξάνεται και η διείσδυση και εξοικείωση του κόσμου με τις νέες τεχνολογίες και το ίντερνετ.

Η εύρεση επιχειρήσεων και επαγγελματιών από το διαδίκτυο δεν είναι μια μόδα. Είναι το παρόν, είναι το μέλλον. Θα ζήσουμε με αυτό και σε αυτό. Όποια επιχείρηση δεν το αντιληφθεί έγκαιρα, όποια δεν το ενσωματώσει στις λειτουργίες της,  όποια αφήσει χώρο στους ανταγωνιστές της, απλά θα χάσει. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το αντιληφθείς αυτό.

Το τοπικό SEO είναι ζωτικής σημασίας για κάθε μικρή ή μεγαλύτερη επιχείρηση που θέλει να οδηγεί τους πελάτες στο χώρο της. Αν η δική σας επιχείρηση ή το κατάστημα, εξαρτάται από πελάτες από την τοπική αγορά και τα τελευταία χρόνια βλέπετε το πελατολόγιο σας να είναι στάσιμο ή να μειώνεται, τότε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε γιατί δεν είναι μόνο η κρίση που έχει παίξει ρόλο στις μείωση των πωλήσεών σας αλλά ο ανταγωνισμός από το ίντερνετ που σας προσπέρασε.

Στο ColorFish αντιμετωπίζουμε τη βελτιστοποίηση τοπικού seo ως μια διαδικασία που θα οδηγήσει στη συνολική αναβάθμιση της ψηφιακής σας παρουσίας. Είναι η αφορμή για να τα αλλάξουμε όλα.Προς το καλύτερο. Βελτιώνουμε την ορατότητα της εταιρείας σας για γεωγραφικά σχετικές αναζητήσεις, τη βοηθάμε να αυξήσει την προβολή της, να ξεπεράσει τους τοπικούς ανταγωνιστές της, να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητά της και στο τέλος, να πετύχει το σκοπό της: να φέρει κέρδη.

Ποιες υπηρεσίες τοπικού SEO παρέχουμε

Το τοπικό seo έχει κοινά αλλά και διαφορές από το κανονικό seo. Εκτός λοιπόν από όλες τις όλες τις ενέργειες του normal seo, εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το local seo, οι οποίες συνοπτικά συνοπτίζονται στα εξής:
Icon
Ολοκληρωμένη Ανάλυση Αγοράς

Εκτελούμε ολοκληρωμένη ανάλυση αγοράς για τους τομείς υπηρεσιών σας έτσι ώστε να σας δώσουμε μια ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης και της πρόβλεψης για το άμεσο μέλλον.

Icon
Εύρεση Τοπικών Ανταγωνιστών

Αναλύουμε τη θέση και τις προοπτικές των άμεσων ή πιθανών ανταγωνιστών σας έτσι ώστε να βρούμε και να τονίσουμε τα δικά σας πλεονεκτήματα που θα γίνουν η βάση των ενεργειών μας.

Icon
Δημιουργία Τοπικών Συνδέσμων Παραπομπής

Δημιουργούμε συνδέσμους παραπομπής από άλλες τοπικές σελίδες με το κατάλληλο κείμενο και τα κατάλληλα tracking signals για να παρακολουθούμε την απόδοσή τους και να κάνουμε τις κατάλληλες διορθώσεις.

local seo infografic colorfish.gr 2d
Icon
Ανάλυση Όρων Αναζήτησης

Αναλύουμε τους μηνιαίους όγκους αναζήτησης και πολλά άλλα στατιστικά στοιχεία για την αγορά που σας ενδιαφέρει, τα οποία μας βοηθούν στην εφαρμογή της σωστής στρατηγικής και και ρεαλιστικές προβλέψεις.

Icon
Σωστή και Καθολική Εφαρμογή ΝΑΡ

Επεξεργαζόμαστε όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας που παίζουν κρίσιμο ρόλο στο τοπικό seo, με βασικό μας μέλημα την εφαρμογή των κανόνων NAP (Name-Address-Phone)

Icon
Παρακολούθηση & Δημιουργία Τοπικών Αναφορών

Διαχειριζόμαστε όλον τον απαραίτητο όγκο των τοπικών αναφορών προς την επωνυμία σας και δημιουργούμε παράλληλα κατάλληλο περιεχόμενο για ενδυνάμωση της φήμης και της θετικής εικόνας του κοινού προς εσάς.

Η παραπάνω λίστα περιλαμβάνει μερικές μόνο από τις υπηρεσίες μας για τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης - τοπικό seo που μπορούμε να παρέχουμε. Θα χαρούμε να μιλήσουμε για τις δικές σας απαιτήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος ειδικός seo θα σας ενημερώσει για το πως μπορούμε να φτιάξουμε μαζί το το δικό σας επιτυχημένο πρόγραμμα seo.

ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η υπηρεσία SEO για να ενισχύσει την επιχείρησή σας.

Ας δουλέψουμε μαζί!

Ακούμε τις ιδέες σας, είμαστε δίπλα στα σχέδιά σας! Επικοινωνήστε με την Ομάδα μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Άρθρα μας για την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης για τοπικές επιχειρήσεις

επειδή σε όλους μας αρέσει να γινόμαστε καλύτεροι

Awards & Honors

Τεχνολογίες

Τι είναι SEO;

παράγοντες παίζουν ρόλο στο SEO

Πόσο αποτελεσματικό είναι το SEO;

SEO Agency

Off-site SEO

Γιατί το SEO είναι σημαντικό

Πόσο χρόνο απαιτεί το SEO;

On-site SEO

τεχνικές SEO

στρατηγική SEO