Αξίες που έχουν Αξία.

There is no future without ethic

Οι εταιρικές αξίες δεν είναι απλά μια έκφραση για μας.

Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος που μας βοηθά στην επίτευξη των στόχων μας. Είναι η ουσία της ταυτότητάς μας και συνοψίζει το σκοπό της ύπαρξής μας.

Είναι παράλληλα ένας οδηγός για τον τρόπο που λειτουργούμε ως εταιρεία, ως πραγματική Ομάδα επαγγελματιών που όλα τα μέλη της είναι και νιώθουν αναγκαίοι, που έχουν σαν αποστολή την συνεισφορά στη δική σας επιτυχία.

Icon
01. ΕΥΘΥΝΗ

Αναζητάμε λύσεις και όχι προβλήματα. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, παίρνουμε πρωτοβουλίες, αυτο-παρακινούμαστε και αυτοπειθαρχούμε.

Icon
03. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Εκπαιδευόμαστε συνεχώς και αφομοιώνουμε τις εξελίξεις για να μπορέσουμε με την εφαρμογή τους να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Icon
02. ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, γίνονται αφορμή να γίνουμε καλύτεροι, να πάμε μπροστά και εμείς και αυτοί που μας εμπιστεύθηκαν.

Icon
04. ΗΘΙΚΗ

Μας ενδιαφέρουν οι σχέσεις που κρατάνε. Για αυτό, δεν θα υποσχεθούμε ποτέ κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό, έστω και εάν αυτό μας στοιχίσει τη συνεργασία σας.

Στο ColorFish πιστεύουμε πως αυτή επιτυχία απαιτεί τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς και εργασίας με όλους όσους δουλεύουμε μαζί τους. Γνωρίζουμε πως ότι κάνουμε, μα πολύ περισσότερο ότι ΔΕΝ κάνουμε, έχει αντίκτυπο και σε μας και στους συνεργάτες μας.

Για αυτό λοιπόν, οι αξίες μας καθορίζουν το πώς δουλεύουμε και το πως αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί μας.

Ας δουλέψουμε μαζί!

Ακούμε τις ιδέες σας, είμαστε δίπλα στα σχέδιά σας! Επικοινωνήστε με την Ομάδα μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.