Είναι μόνο η αρχή…
Web Design
Για να αποκτήσει ο κάθε επαγγελματίας το ανταγωνιστικό εκείνο πλεονέκτημα που θα τον διαφοροποιήσει στην Ελληνική ή και στη διεθνή αγορά, ένας τρόπος υπάρχει: Η άψογη σε κάθε επίπεδο παρουσία του στο διαδίκτυο!

Και σε αυτό το ταξίδι, όλα ξεκινάνε με την ιστοσελίδα!

Αυτή, η ιστοσελίδα είναι η ταυτότητά της επιχείρησης . Τα κλειδιά για να πετύχει; Εντυπωσιακό περιεχόμενο, Λειτουργικότητα, Ασφάλεια!

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να αναδειχθούν προϊόντα και υπηρεσίες, θα μπορέσει να προσελκύσει νέο κοινό, να μειώσει τα πάγια έξοδά της και να προσφέρει στους πελάτης μια μοναδική εμπειρία, πράγμα που θα φέρει και το επιδιωκόμενο: εδραίωση στην αγορά και κέρδη.

Marketing & Promotion
Το να έχει η επιχείρηση ιστοσελίδα, άψογη ιστοσελίδα, αλλά να μην έχει επισκέπτες, να μην της προσφέρει τα αναμενόμενα, είναι όχι μόνο λάθος αλλά καταστροφικό.

Στην ColorFish χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και μέσα όμως από μια οργανωμένη και συνολική στρατηγική, βελτιστοποιούμε την κάθε μας ενέργεια για το μέγιστο αποτέλεσμα για πραγματικούς χρήστες & πραγματικούς στόχους.

Ερχόμαστε στην θέση του επισκέπτη και μέσα από μια διαδικασία συνεχούς ελέγχου και διαρκών αξιολογήσεων, μετατρέπουμε τους επισκέπτες σας σε πελάτες, με τη χρήση μιας προκαθορισμένης και αποτελεσματικής μεθοδολογίας, που περιλαμβάνει αποδοτικές digital marketing π., και με τη βοήθεια σύγχρονων εργαλείων marketing automation.

e-Office & Ψηφιακές Ευκολίες
Οι ψηφιακές ευκολίες αφορούν στις «έξυπνες» εκείνες λειτουργίες που βελτιστοποιούν την απόδοση της λειτουργίας της επιχείρησης σε κάθε μορφή της και της επιτρέπουν να γίνει περισσότερη αποδοτική με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του κόστους λειτουργίας της αλλά και με την παροχή προτοποριακών υπηρεσιών σε συνεργάτες και πελάτες.

Δίνοντας τον απόλυτο έλεγχο του κόστους και ενοποιώντας πολλές από τις λειτουργίες της επιχείρησης, οι ψηφιακές ευκολίες ανοίγουν πραγματικά νέους δρόμους και βοηθούν στη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, συμβάλλοντας στην οικονομία και επιταχύνοντας τις διαδικασίες.

Ασφάλεια & Υποστήριξη
Πρώτα και πάνω από όλα, έχουμε μια «απλή» αλλά πολύ σημαντική αποστολή:

Την αξιόπιστη και ουσιαστική υποστήριξη, σε οτιδήποτε και αν αυτό αφορά στην ψηφιακή σας παρουσία.

Κρατάμε την ιστοσελίδα σας ασφαλή, ενημερωμένη και χωρίς προβλήματα. Συνεργαζόμενοι μαζί σας, βελτιώνουμε συνεχώς την παρουσία σας στο ίντερνετ και διατηρούμε τη φήμη σας εκεί που την χρειάζεστε. Προσπαθούμε να προλαβαίνουμε κάθε δυσάρεστη κατάσταση και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, αναλαμβάνουμε αμέσως δράση.

Και όλα αυτά, με βαθιά γνώση και συνέπεια, με μια αμάδα επαγγελματιών αφοσιωμένων στις ανάγκες σας.

Consulting / Συμβουλευτική
Σε έναν κόσμο όπου η πορεία προς την ανάπτυξη κρύβεται όλο και περισσότερο πίσω από περίπλοκα νομικά, τεχνολογικά και λειτουργικά συστήματα, οι σύμβουλοι διαχείρισης και στρατηγικής είναι ζωτικής σημασίας συνεργάτες.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης της ColorFish αξιοποιούν την υπάρχουσα δύναμη της επιχείρησης και να την οδηγούν στην ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας και της δημιουργίας αξίας, με ταυτόχρονη μείωση της εταιρικής πολυπλοκότητας και μειώνοντας το κόστος λειτουργίας της.

Design / Digital & Offline
Στον κόσμο του σήμερα, με πάρα πολλές επιλογές και πολύ λίγο χρόνο, ο ανταγωνισμός για την προσοχή του πελάτη και το πορτοφόλι του είναι έντονος. Τα περισσότερα προϊόντα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και ποιότητα, καθιστώντας δύσκολο το να πείσουν τους καταναλωτές να δοκιμάσουν, να αγοράσουν αλλά και να ξαναγοράσουν.

Ωστόσο, παρά τις πιθανότητες, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που εμπνέουν εμπιστοσύνη πέρα από τη λογική. Παθιασμένος και συναισθηματικά καθοδηγούμενος, αυτός ο τύπος πίστης ενεργοποιείται από ένα κύριο πράγμα το branding.

Και αυτό το γνωρίζουμε όσο λίγοι στην αγορά και το εφαρμόζουμε στους συνεργάτες μας, οδηγώντας τους εκεί που και αυτοί θέλουν: στην αναγνώριση, την καταξίωση και φυσικά, στα κέρδη.

Image & Audio Services
Το προϊόν και οι υπηρεσίες της κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως είδους ή κλάδου αγοράς, είναι το σημαντικότερο στοιχείο της. Το πως αυτό θα παρουσιαστεί παίζει τεράστιο ρόλο στη διαδικασία της πώλησής του. Μια καλή φωτογράφηση ή βίντεο πείθει τον πελάτη να αγοράσει, μια κακή όμως βλάπτει και τον κάνει να το προσπεράσει ή ακόμα και να το αποφύγει, να αποκτήσει αρνητική άποψη για εσάς, πολλές φορές πριν καν σας επισκεφθεί!

Η επιτυχημένη προϊοντική φωτογράφηση και παραγωγή βίντεο είναι αυτή που θα αναδείξει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά του, θα το κάνει απόλυτα ελκυστικό και θα συνεισφέρει στην αναγνωρισιμότητα του brand μεταδίδοντας την ταυτότητα και το ύφος της επιχείρησης.

Η επαγγελματική φωτογράφιση ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και κάθε επιχείρησης, είναι μια πολύ σοβαρή διαδικασία στην οποία όλες οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, από την προετοιμασία των ειδών μέχρι και την παράδοση των αρχείων.