καλύτερη κατάταξη = περισσότερα κέρδη

Υπηρεσίες Local Search Engine Optimization (Local SEO)
Υπηρεσίες Βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για την τοπική αγορά

Μιλώντας απλά, τι σημαίνει Local SEO ή αλλιώς, τοπικό seo;

Το τοπικό SEO είναι να αποκτήσετε υποψήφιους πελάτες και επισκέπτες από την τοπική σας αγορά οι οποίοι κάνουν τοπικές αναζητήσεις στην Google και στις άλλες μηχανές αναζήτησης. Μπορεί να αναφερθεί και ως γεωγραφικό SEO, είναι όμως το ίδιο.
με τεράστια επίδραση στις online ή offline αγορές και υπηρεσίες
trans1-fly
Θέλετε περισσότερα; Χρειάζεστε το τοπικό SEO
Όλοι θέλουν να αγοράσουν κάτι φθηνότερο ή καλύτερο ακόμα και από την άλλη άκρη του κόσμου. Αυτό όμως δεν είναι δυνατό πάντα ή για όλων των ειδών τα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάρα πολλές φορές αυτό πρέπει να γίνει αποκλειστικά από την τοπική αγορά. Και τότε, αυτοί που θα πετύχουν την πώληση είναι αυτοί που θα πάρουν την περισσότερη κίνηση ή θα έχουν την υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

Το τοπικό seo ή Local SEO είναι πραγματικά ανεκτίμητο για κάθε εταιρεία που θέλει μακροπρόθεσμη επιτυχία σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Δεν το χρειάζονται μόνο τα eshop! Δεν σχετίζεται με αυτά. Έχει να κάνει με την ορατότητα της επιχείρησης και με το πως αυτή προσελκύει και δημιουργεί πελάτες.

Τα επαγγέλματα που εξαρτώνται ακόμα και 100% από το τοπικό SEO είναι πάρα πολλά και συνέχεια προστίθενται και άλλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω:
 • Υδραυλικοί
 • Τεχνικές εταιρείες
 • Εταιρίες κατασκευών
 • Επισκευαστικές εταιρίες
 • Ηλεκτρολόγοι
 • Ψυκτικοί
 • Εταιρείες αποφράξεων
 • Συμβολαιογράφοι
 • Δικηγόροι
 • Λογιστές
 • Οικονομολόγοι
 • Φοροτεχνικοί
 • Οδοντίατροι
 • Γιατροί κάθε ειδικότητας
 • Καθαριστήρια
 • Ταμειακές μηχανές
 • Πιτσαρίες
 • Fast Food
 • Εταιρίες Catering
 • Κομμωτήρια και κουρεία
 • Φροντιστήρια
 • Συνεργεία αυτοκινήτων
Ο κατάλογος αυξάνεται κάθε μέρα και θα αυξάνεται συνεχώς, όσο αυξάνεται και η διείσδυση και εξοικείωση του κόσμου με τις νέες τεχνολογίες και το ίντερνετ.

Η εύρεση επιχειρήσεων και επαγγελματιών από το διαδίκτυο δεν είναι μια μόδα. Είναι το παρόν, είναι το μέλλον. Θα ζήσουμε με αυτό και σε αυτό. Όποια επιχείρηση δεν το αντιληφθεί έγκαιρα, όποια δεν το ενσωματώσει στις λειτουργίες της,  όποια αφήσει χώρο στους ανταγωνιστές της, απλά θα χάσει. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το αντιληφθείς αυτό.

trans1b-idea
Το τοπικό SEO είναι ζωτικής σημασίας για κάθε μικρή ή μεγαλύτερη επιχείρηση που θέλει να οδηγεί τους πελάτες στο χώρο της. Αν η δική σας επιχείρηση ή το κατάστημα, εξαρτάται από πελάτες από την τοπική αγορά και τα τελευταία χρόνια βλέπετε το πελατολόγιο σας να είναι στάσιμο ή να μειώνεται, τότε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε γιατί δεν είναι μόνο η κρίση που έχει παίξει ρόλο στις μείωση των πωλήσεών σας αλλά ο ανταγωνισμός από το ίντερνετ που σας προσπέρασε.
Στο ColorFish αντιμετωπίζουμε τη βελτιστοποίηση τοπικού seo ως μια διαδικασία που θα οδηγήσει στη συνολική αναβάθμιση της ψηφιακής σας παρουσίας. Είναι η αφορμή για να τα αλλάξουμε όλα.Προς το καλύτερο. Βελτιώνουμε την ορατότητα της εταιρείας σας για γεωγραφικά σχετικές αναζητήσεις, τη βοηθάμε να αυξήσει την προβολή της, να ξεπεράσει τους τοπικούς ανταγωνιστές της, να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητά της και στο τέλος, να πετύχει το σκοπό της: να φέρει κέρδη.

Τι υπηρεσίες LOCAL SEO παρέχουμε;

Το τοπικό seo έχει κοινά αλλά και διαφορές από το κανονικό seo. Εκτός λοιπόν από όλες τις όλες τις ενέργειες του normal seo, εκτελούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το local seo, οι οποίες συνοπτικά συνοπτίζονται στα εξής:

implementation

Ολοκληρωμένη Ανάλυση Αγοράς

Εκτελούμε ολοκληρωμένη ανάλυση αγοράς για τους τομείς υπηρεσιών σας έτσι ώστε να σας δώσουμε μια ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης και της πρόβλεψης για το άμεσο μέλλον.

Visualise-Site

Εύρεση Τοπικών Ανταγωνιστών

Αναλύουμε τη θέση και τις προοπτικές των άμεσων ή πιθανών ανταγωνιστών σας έτσι ώστε να βρούμε και να τονίσουμε τα δικά σας πλεονεκτήματα που θα γίνουν η βάση των ενεργειών μας.

SEO Link Building

Δημιουργία Τοπικών Συνδέσμων Παραπομπής

Δημιουργούμε συνδέσμους παραπομπής από άλλες τοπικές σελίδες με το κατάλληλο κείμενο και τα κατάλληλα tracking signals για να παρακολουθούμε την απόδοσή τους και να κάνουμε τις κατάλληλες διορθώσεις.

tracking

Ανάλυση Όρων Αναζήτησης

Αναλύουμε τους μηνιαίους όγκους αναζήτησης και πολλά άλλα στατιστικά στοιχεία για την αγορά που σας ενδιαφέρει, τα οποία μας βοηθούν στην εφαρμογή της σωστής στρατηγικής και και ρεαλιστικές προβλέψεις.

contentmarketing

Σωστή και Καθολική Εφαρμογή ΝΑΡ

Επεξεργαζόμαστε όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας που παίζουν κρίσιμο ρόλο στο τοπικό seo, με βασικό μας μέλημα την εφαρμογή των κανόνων NAP (Name-Address-Phone)

seopr

Παρακολούθηση & Δημιουργία Τοπικών Αναφορών

Διαχειριζόμαστε όλον τον απαραίτητο όγκο των τοπικών αναφορών προς την επωνυμία σας και δημιουργούμε παράλληλα κατάλληλο περιεχόμενο για ενδυνάμωση της φήμης και της θετικής εικόνας του κοινού προς εσάς.

LOCAL SEO by COLORFISH.gr on PDF

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και κατεβάστε την παρουσίαση της υπηρεσίας βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης
Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα λάβετε στο email σας την παρουσίαση της υπηρεσίας και χρηστικές πληροφορίες για το πως το SEO αλλά και το τοπικό SEO μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό.
με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους και την πολιτική απορρήτου μας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση για το SEO και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του ColorFish; Στείλτε μας το μήνυμά σας  ή καλέστε μας!

address

Γαμβέτα 1
Καρδίτσα, ΤΚ 43100
Ελλάδα

Ας ξεκινήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η υπηρεσία SEO για να ενισχύσει την επιχείρησή σας.

Έχουν πει για μας

δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από το να έχουμε βοηθήσει στην επιτυχία των συνεργατών μας