καλύτερη κατάταξη = περισσότερα κέρδη

Υπηρεσίες Search Engine Optimization (SEO)
Υπηρεσίες Βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης

Μιλώντας απλά, τι σημαίνει SEO;

Σημαίνει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, οικονομία στα έξοδα διαφήμισης, νέοι πελάτες, περισσότεροι πελάτες!
πιο σημαντικό και από την ίδια την ιστοσελίδα
trans1-fly
SEO: Πολύ σημαντικό για να αγνοηθεί…
Το 93% των επισκέψεων στις ιστοσελίδες ξεκινά από τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, το 87% των καταναλωτών δεν προχωρούν σε αγορά εάν δεν αναζητήσουν πληροφορίες και τιμές  για τα είδη και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, εδικά για τις τοπικές αγορές.

Επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης για ερωτήματα (keywords) σχετικά με αυτές, είναι μαθηματικά σίγουρο πως χάνουν από τον ανταγωνισμό σε αναγνωρισιμότητα, φήμη και φυσικά πωλήσεις.

Ανεξάρτητα από τον τύπο της ιστοσελίδας, εάν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, σελίδα παρουσίασης, portal, blog και οτιδήποτε άλλο, το SEO πρέπει να αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής προώθησης στο διαδίκτυο.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι μια πολύ κρίσιμη συνιστώσα του online marketing για την επιτυχία κάθε ιστοσελίδας. Απαιτεί τη συντονισμένη εργασία στο ίδιο το σάιτ (on site) αλλά και εκτός αυτού (off site), με περισσότερους από 200 παράγοντες που επιδρούν στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες SEO εξασφαλίζουν ότι η ιστοσελίδα ανιχνεύεται σωστά από τις μηχανές αναζήτησης και βελτιώνει τις πιθανότητες να καταταχθεί πολύ ψηλά στις επιθυμητές αναζητήσεις. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο για σωστή ανάλυση, χρόνο για την εφαρμογή και συνεχείς διορθώσεις, μιας και με τη συνεχή εξέλιξη της πληροφορικής και των διαθέσιμων εργαλείων, τίποτα δεν μένει σταθερό για πολύ.

Απαιτεί μια Ομάδα δεσμευμένη στο θετικό αποτέλεσμα και στην υλοποίηση μιας δύσκολης αλλά σπουδαίας διαδικασίας, που από μόνη της θα οδηγήσει στην κατακόρυφη βελτίωση των χαρακτηριστικών της ιστοσελίδας, ανεξάρτητα από τον όποιο ανταγωνισμό.

Στην ColorFish δημιουργούμε επιτυχημένες καμπάνιες SEO εξαιτίας της ποικιλομορφία μας: ενσωματώνουμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από κορυφαίους επιστήμονες υπολογιστών, αναλυτές, προγραμματιστές, δημιουργούς πρωτότυπων κειμένων, γραφίστες, ακόμα και νευροεπιστήμονες!

trans1b-idea

Τι υπηρεσίες SEO παρέχουμε;

Συμβουλευτική Βελτιστοποίησης SEO

Συμβουλευτική Βελτιστοποίησης

Σας βοηθάμε να ορίσετε τους στόχους σας στο SEO και να αναπτύξετε μια ρεαλιστική στρατηγική μαζί. Μπορεί να έχετε εσωτερικές ομάδες μάρκετινγκ που χρειάζονται υποστήριξη και καθοδήγηση ή ίσως χρειαστεί να είμαστε εμείς η πλήρης ομάδα για το SEO σας. Δουλεύουμε και με τους δύο τρόπους και συμβουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έλεγχος Υφιστάμενης Κατάστασης SEO

Έλεγχος Υφιστάμενης Κατάστασης

Εκτελούμε ελέγχους με τους οποίους αναλύουμε τον ιστοτόπο σας σε βάθος για να διασφαλίσουν ότι οι μηχανές αναζήτησης θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν, να ανιχνεύσουν και να ευρετηριάσουν τις ιστοσελίδες σας για μέγιστη προβολή και υψηλή κατάταξη.

Εύρεση και Αντιμετώπιση Κινδύνων SEO

Εύρεση και Αντιμετώπιση Κινδύνων

Η ομάδα συμβούλων μας στο SEO έχει τεράστια εμπειρία στον έλεγχο των συνδέσμων και στην επισκόπηση των προφίλ αυτών. Βοηθάμε τους ιστότοπους να αποφεύγουν ή να επανακάμπτουν από τις αλγοριθμικές κυρώσεις της Google, όπως τα Panda & Penguin, καθώς και από λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Σύνδεση με το Σωστό Κοινό SEO

Σύνδεση με το Σωστό Κοινό

Ακόμα και το πιο ελκυστικό και εξαιρετικό περιεχόμενο μπορεί να χαθεί σήμερα στο διαδίκτυο. Η ομάδα μας συνδέει το εμπορικό σας σήμα και το επιμελημένο περιεχόμενό σας με τους βασικούς ηλεκτρονικούς επηρεαστές (influencers) της κατηγορίας σας, για να πετύχουμε την ταχύτερη και πιο στοχευμένη μετάδοση του μηνύματός σας.

Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών SEO και Αγοράς

Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών και Αγοράς

Η σωστές λέξεις-κλειδιά και η σε βάθος έρευνα αγοράς βοηθούν στη εφαρμογή της στρατηγική SEO και μας επιτρέπουν να παρέχουμε ρεαλιστικές προβλέψεις ευκαιριών στην αγορά στην οποία απευθύνεστε. Δεν κάνουμε τρελές εκτιμήσεις και δεν δίνουμε ποτέ υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε.

On Site Βελτιστοποίηση SEO

On Site Βελτιστοποίηση

Αναλύουμε τη δομή του ιστότοπου, την εσωτερική αρχιτεκτονική του και άλλα βασικά στοιχεία, τα οποία γνωρίζουμε πως σταθμίζονται από τους αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης, ώστε να επέμβουμε όπου απαιτείται στη στόχευση των λέξεων-κλειδιών σας.

SEO Link Building

Link Building

Το Link Building δεν είναι μια ξεπερασμένη ορολογία. Σημαίνει πολλά για την άποψη του κοινού για το σήμα σας και για τις μηχανές αναζήτησης είναι ένα από τα κριτήρια αξιολόγησης της αξίας περιεχομένου κάθε ιστοτόπου.  Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και σωστή τοποθέτηση για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και για να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους.

Αναφορές Απόδοσης SEO

Αναφορές Απόδοσης SEO

Αγαπάμε τα δεδομένα και παρέχουμε τακτικές και κατανοητές αναφορές SEO σχετικά με την προβολή, την ανάλυση, τις μετατροπές και τα εκτιμώμενα έσοδα, έτσι ώστε η απόδοση της καμπάνιας να μπορεί να αποδοθεί με ακρίβεια στην επένδυσή σας στο SEO και σε ό, τι έχει σημασία για την εταιρεία σας.

SEO by COLORFISH.gr on PDF

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και κατεβάστε την παρουσίαση της υπηρεσίας βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης
Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα λάβετε στο email σας την παρουσίαση της υπηρεσίας και χρηστικές πληροφορίες για το πως το SEO μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό.
με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους και την πολιτική απορρήτου μας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση για το SEO και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του ColorFish; Στείλτε μας το μήνυμά σας  ή καλέστε μας!

address

Γαμβέτα 1
Καρδίτσα, ΤΚ 43100
Ελλάδα

Ας ξεκινήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η υπηρεσία SEO για να ενισχύσει την επιχείρησή σας.

Έχουν πει για μας

δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από το να έχουμε βοηθήσει στην επιτυχία των συνεργατών μας