Social Media Rules the World!

Τα social media ΜΠΟΡΟΥΝ και ΦΕΡΝΟΥΝ πελάτες.
Μπορούν και Φέρνουν έσοδα!

Τα Social Media (Κοινωνικά Δίκτυα) είναι εδώ και χρόνια μια πραγματικότητα στη ζωή μας. Δεν είναι μόδα, είναι ήδη τρόπος ζωής και συμπεριφοράς με δισεκατομμύρια καθημερινούς χρήστες παγκόσμια και εκατομμύρια στην Ελλάδα.

Ο ρόλος που παίζουν είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους: δημιουργούν συνδέσεις και την έννοια της κοινότητας μεταξύ των μελών τους, προκαλώντας συνήθειες και αγορές. Η εικονική ζωή δεν έχει πλέον διαφορές από την πραγματική. Οι άνθρωποι, όλοι οι άνθρωποι, κάθε φύλου, οικονομικής και κοινωνικής θέσης εκεί διασκεδάζουν, εκεί ερωτεύονται, εκεί συμπάσχουν, εκεί γελάνε, εκεί αγοράζουν. Δεν θα ήταν  υπερβολή να πούμε πως η κοινωνία μας δεν χρησιμοποιεί απλά τα social αλλά ΖΕΙ εκεί.

Γιατί μια επιχείρηση χρειάζεται επαγγελματική διαχείριση των social media;

Με δεδομένη αυτή την πραγματικότητα, ακόμα και εάν ανήκετε σε εκείνους που δεν τα έχουν υιοθετήσει για προσωπική χρήση, είναι πραγματικά αδύνατον να τα αγνοήσετε για την επιχείρησή σας, μιας και κυριαρχούν και διαμορφώνουν αγοραστικές συμπεριφορές.

Η διαχείρισή τους πρέπει να είναι τμήμα της στρατηγικής που συνολικά ονομάζουμε ψηφιακό μάρκετινγκ (Digital Marketing) και το οποίο περιλαμβάνει όλα εκείνα τα κομμάτια του παζλ που δουλεύουν από κοινού για να προκαλούν ενδιαφέρον, αλληλεπίδραση και πωλήσεις.

Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε. Ακόμα και εάν κάποιος γνωρίζει και χρησιμοποιεί τα social για προσωπική χρήση, η εφαρμογή τους στα πλαίσια της επιχείρησης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, με διαφορετικές απαιτήσεις και ευθύνες.

Καταρχήν, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που έχουν επιλέξει να διαχειρίζονται οι ίδιοι την παρουσία τους στα social media, έχουν να αντιμετωπίσουν πάρα πολλά θέματα με πρώτο και καλύτερο αυτό του χρόνου είτε αυτό αφορά στη δημιουργία περιεχομένου είτε στην απόκριση σε επιθυμίες και ερωτήσεις χρηστών, ακόμα και στη διαχείριση κρίσεων, όπως πχ ένα αρνητικό σχόλιο, μια απαξιωτική κριτική ή ακόμα και προβλήματα και διενέξεις μεταξύ των χρηστών. Το κοινό στα κοινωνικά δίκτυα δεν θέλει να βλέπει περιεχόμενο όταν βολεύει απλά την επιχείρηση, ούτε οι ώρες που βολεύουν αυτή είναι κατάλληλες για το κοινό. Κάτι τέτοιο δημιουργεί προβλήματα απόδοσης και περιττών εξόδων διαφήμισης.

Ανάγκες που καλύπτει
η επαγγελματική διαχείριση κοινωνικών δικτύων από το ColorFish

multiply

Διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών και καναλιών παρουσίας

edit-tools

Δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου για το κάθε κανάλι προβολής (σε εικόνα, κείμενο ή και video)

artificial-intelligence

Δημιουργία μηχανισμού αυτοματοποιημένης επικοινωνίας (chat bot)

shopping-online

Δημιουργία προσφορών με κατάλληλη προώθησή τους στα σωστά κάθε φορά κανάλια

view

Στόχευση στα τμήματα του κοινού που έχουν και την μεγαλύτερη αξία για την επιχείρηση

new-window

Δημιουργία παρουσίας σε όλα τα χρήσιμα για την επιχείρηση social κανάλια

bad-review

24/7 παρακολούθηση όλων των καναλιών και διαχείριση κρίσεων (πχ αρνητικά σχόλια και απαξιωτικές αναφορές)

message

Οργανωμένη υποστήριξη ερωτημάτων κοινού με ελάχιστο χρόνο απόκρισης

outsourcing

Καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση του προσωπικού της επιχείρησης

gift

Δημιουργία online διαγωνισμών για αύξηση κοινού και αλληλεπίδρασης

Είναι στο DNA μας!

Στο ColorFish.gr δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε την παρουσία σας σας social media με βασικό στόχο την δημιουργία της δικής σας κοινότητας που θα ενημερώνετε και θα αλληλεπιδρά μαζί σας, έτσι ώστε να αυξήσετε την επιρροή και τις πωλήσεις σας.

Για την Ομάδα του ColorFish, η παρουσία της κάθε επιχείρησης στα social media είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Τα social media μπορούν και φέρνουν έσοδα. Φέρνουν πελάτες. Βοηθούν στην ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, που πολύ συχνά γίνονται λόγω έλλειψης χρόνου, γνώσεων και πόρων. Η λογική ορισμένων του «όποτε προλαβαίνω» και «εγώ ξέρω» είναι μαθηματικά σίγουρο πως θα οδηγήσει στη στασιμότητα και μακροπρόθεσμα στη συρρίκνωση της επιχείρησης.

Για την σωστή προβολή στα κοινωνικά δίκτυα χρειάζεται πολύ και συστηματική δουλειά. Χρειάζεται στρατηγική.
Και σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο να διαχειρίζεσαι το προσωπικό σου προφίλ…

Με συνέπεια, εμπειρία και γνώσεις, οργανώνουμε και διαχειριζόμαστε την παρουσία σας εκεί όπου έχει αξία για εσάς και τη βοηθάμε όχι μόνο να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό αλλά να γίνει αυτή ο ηγέτης. 

Δημιουργούμε το κατάλληλο για εσάς και επαγγελματικής υπόστασης περιεχόμενο και το προωθούμε με τρόπο που προσελκύει την προσοχή του κοινού. Αυτό μπορεί να αφορά σε εσάς, τον κλάδο που δραστηριοποιήστε, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας και οτιδήποτε άλλο κρίνουμε πως ενισχύει τη σχέση σας με το κοινό. Για την παραγωγή του περιεχομένου εργαζόμαστε με σχέδιο και με συγκεκριμένο κάθε φορά σκοπό.

Αλληλοεπιδρούμε με το κοινό, το υπάρχων αλλά και αυτό που θέλουμε να προσελκύσουμε, να συνδέσουμε μαζί σας. Η αλληλεπίδραση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει συμμετοχή σε σχολιασμό, απάντηση σε ερωτήσεις, ακόμα και chat, οτιδήποτε χρειάζεται κάθε φόρα και για το κάθε ξεχωριστό δίκτυο. Οι ενέργειές μας γίνονται στο σωστό χρόνο και με το σωστό σε πάθε περίπτωση τρόπο.

Αυξάνουμε το συνδεδεμένο με εσάς κοινό με τη σωστή προσέγγιση αλλά και σωστή και αποδοτική διαφήμιση. Δημιουργούμε hashtags και μέσω αυτών το «buzz» γύρω από εσάς. Διοργανώνουμε εάν είναι δυνατόν τεχνικά και αισθητικά άρτιους online διαγωνισμούς και μέσω αυτών συγκεντρώνουμε με νόμιμο τρόπο email ή και τηλέφωνα για μετέπειτα κατάλληλη αξιοποίηση. Τα Like, retweets, shares και σχόλια δεν είναι για μας ο σκοπός αλλά το αποτέλεσμα.

Διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες χωρίς επιπλέον κόστος και βελτιστοποιούμε τις σχετικές σελίδες υποδοχής (landig pages) για μεγιστοποίηση της απόδοσης και για να είμαστε και εμείς και εσείς πως τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο, θα είναι επένδυση και όχι απλά έξοδα.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από τις πολύ μικρές που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένο και περιορισμένο ακόμα και γεωγραφικά κοινό μέχρι τις μεγάλες και πολύ μεγάλες που στοχεύουν σε πανελλαδική ή και παγκόσμια παρουσία. Στην Ομάδα μας έχουμε ειδικούς από κάθε απαραίτητο χώρο και όχι αποκλειστικά ανθρώπους της πληροφορικής, γιατί η προώθηση επιχειρήσεων και η προώθηση προϊόντων δεν είναι υπόθεση αυτών. Η πληροφορική στο marketing είναι το μέσο, όχι ο τρόπος. 

Η δική μας δουλειά στη διαχείριση social media είναι να σας κάνουμε γνωστούς σε ένα τεράστιο κοινό, να ενισχύσουμε και να εδραιώσουμε την εκεί παρουσία σας, να σας γλυτώσουμε έξοδα από περιττές άλλες δαπάνες προβολής και διαφήμισης .

Η δική σας; Να ασχοληθείτε με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Να εμπιστευθείτε και να εντάξετε στη δική σας Ομάδα το Colorfish ως την εταιρία διαχείρισης social media έτσι ώστε να δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

Διαχείριση Social Media by COLORFISH.gr on PDF

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ και κατεβάστε την παρουσίαση της υπηρεσίας δημιουργίας και προώθησης ηλεκτρονικού καταστήματος
Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα λάβετε στο email σας την παρουσίαση της υπηρεσίας και χρηστικές πληροφορίες για το θα αποκτήσετε μια επαγγελματικής υπόστασης παρουσία στα social media που έχουν σημασία για εσάς.
με την αποστολή των στοιχείων σας αποδέχεστε τους όρους και την πολιτική απορρήτου μας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση για τη επαγγελματική διαχείριση των κοινωνικών δικτύων και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του ColorFish; Στείλτε μας το μήνυμά σας  ή καλέστε μας!

address

Γαμβέτα 1
Καρδίτσα, ΤΚ 43100
Ελλάδα

Ας ξεκινήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και επιτρέψτε μας να γίνουμε μέρος της δικής σας επιτυχίας.

Έχουν πει για μας

δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από το να έχουμε βοηθήσει στην επιτυχία των συνεργατών μας