Διαχείριση Social Media

Social Media Rules the World!

Τα social media ΜΠΟΡΟΥΝ και φέρνουν ΠΕΛΑΤΕΣ

Μπορούν και φέρνουν κέρδη!

0% αναζητά

Αυτό είναι το ποσοστό χρηστών που πραγματοποιεί αναζητήσεις κάθε μήνα. Όποια ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων, είναι σαν να μην υπάρχει. Τόσο απλά. Χωρίς βελτιστοποίηση SEO, νέοι ή πιθανοί πελάτες δεν θα την βρουν…

0% στο top 5

Στον κόσμο των μηχανών αναζήτησης, τα κορυφαία 5 αποτελέσματα λαμβάνουν το 75,7% των κλικ. Μπορείτε να φανταστείτε πόσα λίγα κλικ απομένουν για όλα τα επόμενα αποτελέσματα κατάταξης, άρα και επισκέψεις ή πωλήσεις.

0% επιστρέφει

Παραπάνω από 8 στους 10, επιστρέφουν στη σελίδα την οποία θα “ανακαλύψουν” από τα αποτελέσματα αναζήτησης, για να πραγματοποιήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες τους σε αγαθά και υπηρεσίες. Περισσότεροι από τους μισούς θα συνδεθούν μαζί της!

Τα Social Media (Κοινωνικά Δίκτυα) είναι εδώ και χρόνια μια πραγματικότητα στη ζωή μας. Δεν είναι μόδα, είναι ήδη τρόπος ζωής και συμπεριφοράς με δισεκατομμύρια καθημερινούς χρήστες παγκόσμια και εκατομμύρια στην Ελλάδα.

Ο ρόλος που παίζουν είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους: δημιουργούν συνδέσεις και την έννοια της κοινότητας μεταξύ των μελών τους, προκαλώντας συνήθειες και αγορές. Η εικονική ζωή δεν έχει πλέον διαφορές από την πραγματική. Οι άνθρωποι, όλοι οι άνθρωποι, κάθε φύλου, οικονομικής και κοινωνικής θέσης εκεί διασκεδάζουν, εκεί ερωτεύονται, εκεί συμπάσχουν, εκεί γελάνε, εκεί αγοράζουν. Δεν θα ήταν  υπερβολή να πούμε πως η κοινωνία μας δεν χρησιμοποιεί απλά τα social αλλά ΖΕΙ εκεί.

Γιατί μια επιχείρηση χρειάζεται επαγγελματική διαχείριση των social media;

Με δεδομένη αυτή την πραγματικότητα, ακόμα και εάν ανήκετε σε εκείνους που δεν τα έχουν υιοθετήσει για προσωπική χρήση, είναι πραγματικά αδύνατον να τα αγνοήσετε για την επιχείρησή σας, μιας και κυριαρχούν και διαμορφώνουν αγοραστικές συμπεριφορές.

Η διαχείρισή τους πρέπει να είναι τμήμα της στρατηγικής που συνολικά ονομάζουμε ψηφιακό μάρκετινγκ (Digital Marketing) και το οποίο περιλαμβάνει όλα εκείνα τα κομμάτια του παζλ που δουλεύουν από κοινού για να προκαλούν ενδιαφέρον, αλληλεπίδραση και πωλήσεις.

Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε. Ακόμα και εάν κάποιος γνωρίζει και χρησιμοποιεί τα social για προσωπική χρήση, η εφαρμογή τους στα πλαίσια της επιχείρησης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, με διαφορετικές απαιτήσεις και ευθύνες.

Καταρχήν, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που έχουν επιλέξει να διαχειρίζονται οι ίδιοι την παρουσία τους στα social media, έχουν να αντιμετωπίσουν πάρα πολλά θέματα με πρώτο και καλύτερο αυτό του χρόνου είτε αυτό αφορά στη δημιουργία περιεχομένου είτε στην απόκριση σε επιθυμίες και ερωτήσεις χρηστών, ακόμα και στη διαχείριση κρίσεων, όπως πχ ένα αρνητικό σχόλιο, μια απαξιωτική κριτική ή ακόμα και προβλήματα και διενέξεις μεταξύ των χρηστών. Το κοινό στα κοινωνικά δίκτυα δεν θέλει να βλέπει περιεχόμενο όταν βολεύει απλά την επιχείρηση, ούτε οι ώρες που βολεύουν αυτή είναι κατάλληλες για το κοινό. Κάτι τέτοιο δημιουργεί προβλήματα απόδοσης και περιττών εξόδων διαφήμισης.

Ανάγκες που καλύπτει η επαγγελματική διαχείριση Social Media από το ColorFish

Icon
Διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών και καναλιών παρουσίας
Icon
Δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου για το κάθε κανάλι προβολής (σε εικόνα, κείμενο ή και video)
Icon
Δημιουργία μηχανισμού αυτοματοποιημένης επικοινωνίας (chat bot)
Icon
Δημιουργία προσφορών με κατάλληλη προώθησή τους στα σωστά κάθε φορά κανάλια
Icon
Στόχευση στα τμήματα του κοινού που έχουν και την μεγαλύτερη αξία για την επιχείρηση
seo infographics in greek 2b colorfish.gr
Icon
Δημιουργία παρουσίας σε όλα τα χρήσιμα για την επιχείρηση social κανάλια
Icon
24/7 παρακολούθηση όλων των καναλιών και διαχείριση κρίσεων (πχ αρνητικά σχόλια και απαξιωτικές αναφορές)
Icon
Οργανωμένη υποστήριξη ερωτημάτων κοινού με ελάχιστο χρόνο απόκρισης
Icon
Καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση του προσωπικού της επιχείρησης
Icon
Δημιουργία online διαγωνισμών για αύξηση κοινού και αλληλεπίδρασης
social media 1

Είναι στο DNA μας!

Στο ColorFish.gr δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε την παρουσία σας σας social media με βασικό στόχο την δημιουργία της δικής σας κοινότητας που θα ενημερώνετε και θα αλληλεπιδρά μαζί σας, έτσι ώστε να αυξήσετε την επιρροή και τις πωλήσεις σας.

Για την Ομάδα του ColorFish, η παρουσία της κάθε επιχείρησης στα social media είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Τα social media μπορούν και φέρνουν έσοδα. Φέρνουν πελάτες. Βοηθούν στην ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, που πολύ συχνά γίνονται λόγω έλλειψης χρόνου, γνώσεων και πόρων. Η λογική ορισμένων του “όποτε προλαβαίνω” και “εγώ ξέρω” είναι μαθηματικά σίγουρο πως θα οδηγήσει στη στασιμότητα και μακροπρόθεσμα στη συρρίκνωση της επιχείρησης.

Για την σωστή προβολή στα κοινωνικά δίκτυα χρειάζεται πολύ και συστηματική δουλειά. Χρειάζεται στρατηγική.
Και σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο να διαχειρίζεσαι το προσωπικό σου προφίλ…

Με συνέπεια, εμπειρία και γνώσεις, οργανώνουμε και διαχειριζόμαστε την παρουσία σας εκεί όπου έχει αξία για εσάς και τη βοηθάμε όχι μόνο να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό αλλά να γίνει αυτή ο ηγέτης. 

content

Δημιουργούμε το κατάλληλο για εσάς και επαγγελματικής υπόστασης περιεχόμενο και το προωθούμε με τρόπο που προσελκύει την προσοχή του κοινού. Αυτό μπορεί να αφορά σε εσάς, τον κλάδο που δραστηριοποιήστε, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας και οτιδήποτε άλλο κρίνουμε πως ενισχύει τη σχέση σας με το κοινό. Για την παραγωγή του περιεχομένου εργαζόμαστε με σχέδιο και με συγκεκριμένο κάθε φορά σκοπό.

Αλληλοεπιδρούμε με το κοινό, το υπάρχων αλλά και αυτό που θέλουμε να προσελκύσουμε, να συνδέσουμε μαζί σας. Η αλληλεπίδραση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει συμμετοχή σε σχολιασμό, απάντηση σε ερωτήσεις, ακόμα και chat, οτιδήποτε χρειάζεται κάθε φόρα και για το κάθε ξεχωριστό δίκτυο. Οι ενέργειές μας γίνονται στο σωστό χρόνο και με το σωστό σε πάθε περίπτωση τρόπο.

interactions
engagement

Αυξάνουμε το συνδεδεμένο με εσάς κοινό με τη σωστή προσέγγιση αλλά και σωστή και αποδοτική διαφήμιση. Δημιουργούμε hashtags και μέσω αυτών το “buzz” γύρω από εσάς. Διοργανώνουμε εάν είναι δυνατόν τεχνικά και αισθητικά άρτιους online διαγωνισμούς και μέσω αυτών συγκεντρώνουμε με νόμιμο τρόπο email ή και τηλέφωνα για μετέπειτα κατάλληλη αξιοποίηση. Τα Like, retweets, shares και σχόλια δεν είναι για μας ο σκοπός αλλά το αποτέλεσμα.

Διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες χωρίς επιπλέον κόστος και βελτιστοποιούμε τις σχετικές σελίδες υποδοχής (landig pages) για μεγιστοποίηση της απόδοσης και για να είμαστε και εμείς και εσείς πως τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο, θα είναι επένδυση και όχι απλά έξοδα.

social media marketing

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από τις πολύ μικρές που δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένο και περιορισμένο ακόμα και γεωγραφικά κοινό μέχρι τις μεγάλες και πολύ μεγάλες που στοχεύουν σε πανελλαδική ή και παγκόσμια παρουσία. Στην Ομάδα μας έχουμε ειδικούς από κάθε απαραίτητο χώρο και όχι αποκλειστικά ανθρώπους της πληροφορικής, γιατί η προώθηση επιχειρήσεων και η προώθηση προϊόντων δεν είναι υπόθεση αυτών. Η πληροφορική στο marketing είναι το μέσο, όχι ο τρόπος. 

Η δική μας δουλειά στη διαχείριση social media είναι να σας κάνουμε γνωστούς σε ένα τεράστιο κοινό, να ενισχύσουμε και να εδραιώσουμε την εκεί παρουσία σας, να σας γλυτώσουμε έξοδα από περιττές άλλες δαπάνες προβολής και διαφήμισης .

Η δική σας; Να ασχοληθείτε με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Να εμπιστευθείτε και να εντάξετε στη δική σας Ομάδα το Colorfish ως την εταιρία διαχείρισης social media έτσι ώστε να δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

Ας δουλέψουμε μαζί!

Ακούμε τις ιδέες σας, είμαστε δίπλα στα σχέδιά σας! Επικοινωνήστε με την Ομάδα μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Awards & Honors

Τεχνολογίες

Τι είναι SEO;

παράγοντες παίζουν ρόλο στο SEO

Πόσο αποτελεσματικό είναι το SEO;

SEO Agency

Off-site SEO

Γιατί το SEO είναι σημαντικό

Πόσο χρόνο απαιτεί το SEO;

On-site SEO

τεχνικές SEO

στρατηγική SEO