Πολιτικό Μάρκετινγκ &

Ιστοσελίδες για Πολιτικούς

Οι εκλογές δεν είναι ποτέ πολύ μακριά. Είτε απομένουν λίγοι μήνες είτε τέσσερα χρόνια, ένας φιλόδοξος υποψήφιος με νοοτροπία νικητή, πρέπει να δημιουργήσει μια πλήρη και εντυπωσιακή εικόνα του στο διαδίκτυο και όχι να έχει απλά μια παρουσία.

Πολιτικό Online Marketing & Web Design για Υποψήφιους και Βουλευτές

Με τη συνεχή μείωση του αριθμού των πολικά ενεργών πολιτών, οι υποψήφιοι, οι παρατάξεις και τα πολιτικά κόμματα πρέπει να στραφούν σε μη παραδοσιακές πολιτικές εκστρατείες που είχαν συνηθίσει στο παρελθόν για να δραστηριοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερους πολίτες αλλά και για να γλυτώσουν χρήματα.

Ίσως να προβληματίζεστε για τους λόγους που πρέπει να επενδύσετε στην παρουσία σας στο ίντερνετ ως υποψήφιος σε εκλογές, ιδίως εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία από αυτό. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα δεδομένα που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.

  • Γιατί από τη στιγμή που αποφασίσατε να είστε υποψήφιος έχετε αποφασίσετε πως θα εκθέσετε τον εαυτό σας στη δημόσια κρητική και σχολιασμό. Αυτά δεν είναι σίγουρο πως θα είναι πάντα θετικά.
  • Γιατί θέλετε να σας βρούνε και να σας εμπιστευθούν άνθρωποι που ΔΕΝ σας ξέρουν προσωπικά.
  • Γιατί γνωρίζεται πως δεν θα μπορέσετε να πλησιάσετε κανέναν νέο εάν δεν έχετε φροντίσει για την ψηφιακή σας εικόνα.

Οι μέρες που η προεκλογικές εκστρατείες κρατούσαν λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει προ πολλού. Το κοινό αδιαφορεί για τον πολιτικό που έρχεται στην πόρτα του μόνο την περίοδο των εκλογών και δυσανασχετεί με τα άπειρα και άχρωμα ως προς την ουσία διαφημιστικά φυλλάδια που τυπώνονται εκείνο το διάστημα. Το μόνο που αυτά τα διαφημιστικά προσφέρουν, είναι να γεμίζουν τα πεζοδρόμια, τους κάδους σκουπιδιών και να αδειάζουν τις τσέπες των υποψηφίων, μην προσφέροντας τίποτα το ουσιαστικό.

Πριν από χρόνια, ίσως και να μην υπάρχει καν η ορολογία του μάρκετινγκ στην πολιτική, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Το πολιτικό μάρκετινγκ και η πολιτική επικοινωνία έχει αλλάξει όμως τα πράγματα. Δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε και αλλιώς μιας και ο κόσμος όλος έχει αλλάξει. Κάποτε είχαμε μόνο τις εφημερίδες. Έπειτα το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Σήμερα, το μέσο που κυριαρχεί σε κάθε ηλικιακή ομάδα και κάθε κοινωνική τάξη είναι ένα: το ίντερνετ, με websites, social media, blogs και forum ανταλλαγής ιδεών.

Σε καθημερινή βάση, 8 στους 10 Έλληνες χρησιμοποιούν το ίντερνετ, ενώ η χρήση στις ηλικίες έως 44 ετών ξεπερνάει το 95%! Ακόμα, περισσότεροι από 1 στους 2 Έλληνες έχουν λογαριασμό στο Facebook χρησιμοποιώντας καθημερινά το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όσοι το αντιλήφθηκαν αυτό έγκαιρα, έχουν ήδη πετύχει και έχουν εκλεγεί. Οι υπόλοιποι, ήταν απλά υποψήφιοι…

Πολιτικό Online Marketing & Web Design για Υποψήφιους και Βουλευτές

Στην εποχή μας, για έναν υποψήφιο σε μια εκλογική διαδικασία, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να δημιουργεί και να μεταδίδει τη σωστή εικόνα αυτού προς τους ψηφοφόρους, από μια σωστά δομημένη και επικαιροποιημένη ιστοσελίδα που ακολουθεί τη στρατηγική της επιτυχία και της νίκης.

Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και λιγότερο για την πολιτική αλλά για έναν ίσως παράδοξο σε πρώτο άκουσμα λόγο, ενδιαφέρονται για τους πολιτικούς ως οντότητες, ως δημόσια πρόσωπα, ως συμπολίτες τους. Για το ποιοι είναι, τι κάνουν, τι έκαναν, τι αγαπούν, τι μισούν. Είναι επίσης δραστήριοι και ενδιαφέρονται για διάφορα κοινωνικά θέματα που αφορούν τη χώρα ή μια συγκεκριμένη περιοχή. Ψάχνουν όλο και περισσότερο στο Google για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, ειδικά για την περιοχή τους. Πολλοί πολιτικοί ή υποψήφιοι, είναι ενεργοί σε αυτά τα θέματα αλλά δυστυχώς για αυτούς, το να μην έχουν ιστοσελίδα ή όταν αυτή δεν είναι σύγχρονη και δεν έχει καλό seo, τους κάνει πρακτικά αόρατους στις αναζητήσεις.

Ακόμα χειρότερα, κινδυνεύουν να φαίνονται μόνο οι πληροφορίες που θα διαδίδει ο αντίπαλός, που ίσως να είναι και ψευδής, χωρίς τη δυνατότητα να εμφανιστεί η δική τους φωνή.

Η Ομάδα μας περιλαμβάνει ειδικούς του web desing, της πολιτικής επικοινωνίας, της διαφήμισης και αντιλαμβάνεται τι χρειάζεται ένας πολιτικός στο διαδίκτυο και πως θα δημιουργηθεί και θα διατηρηθεί μια ελκυστική εικόνα για αυτόν. Εφαρμόζοντας μοντέρνες τεχνικές σχεδίασης ιστοσελίδων, τεχνικές seo και social marketing, δημιουργούμε το ύφος και την εικόνα που σας ταιριάζει.

Τι κάνουμε για την επιτυχία σας

Η οργάνωση και διαχείριση της ψηφιακής σας εικόνας είναι η ειδικότητά μας και η εγγύηση για τη ΝΙΚΗ ΣΑΣ!

target

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Βρίσκουμε το κατάλληλο για εσάς κοινό στην περιοχή στην στην οποία απευθύνεστε, κατοίκους και ετεροδημότες, ενώ παράλληλα υπενθυμίζουμε σε όσους έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για εσάς, ποιον πρέπει να στηρίξουν με την ψήφο τους και ποιον πρέπει να υποστηρίξουν δημόσια.

responsive

Ιστοσελίδα

Σχεδιάζουμε για εσάς την ιστοσελίδα της παρουσίας και της καμπάνιας σας, από την οποία επισκέπτες και ψηφοφόροι μέσα από έναν λειτουργικό και μοντέρνο σχεδιασμό θα ενημερώνονται αποτελεσματικά, έγκυρα και μετρήσιμα, για το πρόγραμμά σας, το σχέδιό και τις απόψεις σας.

like

Social Media

Δημιουργούμε για τις ανάγκες σας και προωθούμε το κατάλληλο περιεχόμενο στα Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter και YouTube) στα οποία και έχουμε τη διαχείριση, με προωθήσει και διαφημίσεις που και χρήματα θα σας γλυτώσουν και θα σας ξεχωρίσουν από τους αντιπάλους σας.

video-camera

Φωτογραφία & Video

Παράγουμε και προωθούμε σε κατάλληλα ψηφιακά και έντυπα μέσα, πρωτότυπο φωτογραφικό και υλικό βίντεο το οποίο αποδεδειγμένα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και θα σας δώσει το συγκριτικό πλεονέκτημα και θα δημιουργεί θετικό σχολιασμό.

Εκτός από τα παραπάνω που είναι ο πυρήνας τις συνεισφοράς μας στην επιτυχία σας, ως επακόλουθο αυτών, δεν θα μπορούσαμε να μην εκτελέσουμε εργασίες βελτιστοποίησης για της μηχανές αναζήτησης (seo), καμπάνιες sms΄και email, τηλεφωνικές ή διαδικτυακές έρευνες και δημοσκοπήσεις, παραγωγή έντυπου υλικού, συγγραφή άρθρων και δημοσίευσή τους σε ειδησιογραφικά sites και blogs, ακόμα και πλήρη διαχείριση γραφείου τύπου και αποδελτίωση για το όνομά σας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΙΚΗ!

Φυσικά, δεν αρκεί το ονλάιν μάρκετινγκ για πολιτικούς για να εκλεγεί ένας υποψήφιος. Δεν είναι αυτό το Άγιο Δισκοπότηρο της νίκης. Χρειάζεται πολλά άλλα πράγματα, χρειάζεται και ενθουσιασμό και πάθος για την επιτυχία. Παίζει όμως πολύ σημαντικό ρόλο, τον μεγαλύτερο πλέον, στην τελική επικράτηση επί των συνυποψηφίων του ίδιου ή αντίπαλων συνδυασμών.

Η Ομάδα του ColorFish είναι δίπλα σε εσάς, στον υποψήφιο στις εκλογές. Με στόχο την επιτυχία σας, σχεδιάζουμε τη στρατηγική σας με το κατάλληλο πολιτικό μάρκετινγκ για να είστε εσείς που θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων. Δημιουργούμε υλικό που θα κερδίσει την προσοχή με υψηλής ποιότητας επαγγελματική φωτογράφιση και παραγωγή βίντεο. Με τη χρήση δοκιμασμένων και κορυφαίων πρακτικών ψηφιακού μάρκετινγκ, προωθούμε ψηφιακά την εικόνα σας έτσι ώστε να φέρουμε τους πολίτες πραγματικά κοντά σε εσάς, να τους πείσουμε για την αξία και την ποιότητα του έργου σας, τις ιδέες και το όραμά σας για το μέλλον και για να τους δώσουμε τα απαραίτητα κίνητρα να επιλέξουν εσάς.

Για να είστε εσείς ο νικητής!

Πολιτικό Online Marketing και Web Design για Υποψήφιους και Βουλευτές

Online εκστρατείες και ιστοσελίδες για υποψηφίους

Online Marketing για πολιτικούς υποψηφίους και κόμματα