Scroll to top

ColorFish.gr – Advanced Digital Services – Ψηφιακές Υπηρεσίες για τη Νέα Εποχή

To ColorFish.gr είναι πλέον “ζωντανό”, είναι έτοιμο να δημιουργήσει εμπειρίες για εταιρίες, επαγγελματίες αλλά και για το κοινό. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στη νέα μας ιστοσελίδα!

Το ανανεωμένο colorfish.gr είναι μια πραγματικότητα πλέον και ελπίζουμε ότι σε αυτό θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεστε για την ψηφιακή σας παρουσία, για τη κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή eshop και όλες εκείνες τις υπηρεσίες που θα δημιουργήσουν ή θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας στον κόσμο. Όλα αυτά με την ίδια αξιοπιστία και συνέπεια που πάντα μας χαρακτήριζε.

Ζούμε σε μια εποχή όπου κοινωνικά και οικονομικά οι προκλήσεις για τις επιχειρήσεις είναι πολλές και μεγάλες. Η πραγματικότητα και η αλήθεια τείνουν να χαθούν σ’ έναν ωκεανό προβλημάτων και αδυναμιών, καθιστώντας παράλληλα αναγκαία την ενδυνάμωση των καναλιών προβολής και (πολύ περισσότερο…) την εύρεση νέων.

Τα όποια προβλήματα όμως είναι παροδικά, ενώ οι λύσεις (πρέπει να είναι) μόνιμες. Ο δρόμος είναι δύσβατος και ολισθηρός, καθώς τα οικονομικά κατά βάση προβλήματα επηρεάζουν δραστικά τις αποφάσεις. Στη ζωή όμως έχουμε πάντα επιλογές. Μπορούμε να κάτσουμε “στα αυγά μας” και να περιμένουμε να δημιουργούν οι άλλοι καταστάσεις για εμάς ή μπορούμε να δράσουμε, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. 

Ο κόσμος του σήμερα είναι ο κόσμος του Homo Digitalis. Τα πάντα είναι πλέον ψηφιακά. Η διασκέδαση, η ενημέρωση, ο έρωτας, η απογοήτευση, το γέλιο, το κλάμα. Τα Social Media κυριαρχούν. Εταιρίες και επαγγελματίες για τους καταναλωτές, όχι του αύριο αλλά του σήμερα, υπάρχουν μόνο εάν μπορούν να βρεθούν στο ίντερνετ. Η αγορές έπαψαν να είναι αποκλειστικά τοπικές. Ο δρόμος και η πόλη που έχει την έδρα της μια επιχείρηση δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Ήδη, εξαιρετικές επιχειρήσεις έχουν έδρα την επαρχία.

  • Για παράδειγμα το CosmoSport.gr , το Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.
  • H TopHost , επίσης η Νο1 Ελληνική εταιρία Web Hosting βρίσκεται επίσης στην Κρήτη
  • Το Toys24.gr βρίσκεται στην Κοζάνη

Αυτά είναι τρία μόλις αλλά χαρακτηριστικά κορυφαία παραδείγματα. Υπάρχουν δεκάδες άλλα, πολύ πετυχημένα παραδείγματα. Τι τους συνδέει όλους όσους πέτυχαν; Η Φιλοδοξία, το Όραμα, το Θάρρος, η Πρωτοβουλία. Επένδυσαν στο μέλλον τους και δεν το μετάνιωσαν, κάνοντας τις επιχειρήσεις τους ηγέτες στο χώρο τους.

Η ψηφιακή παρουσία για επιχειρήσεις και επαγγελματίες είναι μια αναγκαιότητα και   –όπως όλες οι καινοτομίες– ενσωματώνει μεν τεράστιες δυνατότητες, αλλά εγκυμονεί και μεγάλους κινδύνους, καθώς χρειάζεται προσεκτική επιλογή των ανθρώπων που θα σταθούν δίπλα της στην επιθυμία τους για την καταξίωση.

Σε αυτή την αγωνία και τη θέληση για επιτυχία, εμείς, οι άνθρωποι του ColoFish προσπαθούμε και συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αποκάλυψη της δύναμης που και η δική σας επιχείρηση κρύβει.  Στεκόμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται για το αύριο, για όσους επιθυμούν την επιτυχία με ηθική.

Εδώ και πάνω από 15 χρόνια ως εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων (και όχι μόνο…)υποστηρίζουμε με επιτυχία στο δρόμο προς την ψηφιοποίηση δεκάδες εταιρείες κάθε μεγέθους από πολλούς διαφορετικούς χώρους και το κάνουμε αυτό με επιδεξιότητα, συνέπεια και πάθος. Δημιουργούμε σχέσεις που διαρκούν. Είμαστε πάντα εδώ για σας, σε οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτηση, εξασφαλίζοντας ότι οι στρατηγικές σας στο διαδίκτυο θα συνεχίζουν να εργάζονται προς όφελός σας. Αναπτύσσουμε προσιτέςβιώσιμες στρατηγικές και προσαρμοσμένες λύσεις. Διασφαλίζουμε την επιτυχία των συνεργατών μας με ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο: ανάλυση, σχεδίαση, εκπαίδευση, εκτέλεση, απολογισμό. Θέλουμε να κάνουμε πολύ περισσότερα από μια καλή πρώτη εντύπωση. Θέλουμε να γίνουμε ο μακροπρόθεσμος δικός σας συνεργάτης στη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία της ιστοσελίδας σας, της επιχείρησής σας.

Τελικά, σε κάθε συνεργασία, ένα πράγμα μόνο μετρά και έχει σημασία: αυτό που κάνεις και όχι αυτό που λες πως θα κάνεις. Και εμείς για αυτό θέλουμε να κριθούμε. Για τις πράξεις μας.

Επιτρέψτε μας να γίνουμε μέρος της δική σας επιτυχίας. Σας ευχαριστούμε.

Author avatar
user101

Post a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Για τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης του site, χρησιμοποιούμε cookies.