Δημιουργία E-shop Καρδίτσα | Κατασκευή eshop Καρδίτσα

H #1 επιλογή σε κατασκευή eshop στην Καρδίτσα

👋🏻 Καλώς ήρθατε! Κατά πάσα πιθανότητα βλέπετε αυτή τη σελίδα κάνοντας αναζήτηση για κατασκευή eshop Καρδίτσα. Είμαστε σίγουροι πως αξίζει να μας γνωρίσετε και να μάθετε για τις υπηρεσίες μας.

Δεν κατασκευάζουμε απλά eshop

Κατασκευάζουμε e-shop που πουλάνε

Αν έχετε επιχείρηση στην Καρδίτσα και ψάχνετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τη σχεδίαση και την κατασκευή του eshop σας, νέου ή υπάρχοντος, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου περισσότερα από 15 χρόνια, με υπηρεσίες που αφορούν κατά βάση την κατασκευή και το σχεδιασμό ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων και εταιρικής ταυτότητας, ενώ έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 150 επιλεγμένες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, βοηθώντας τις να αυξήσουν ξεκάθαρα τις πωλήσεις τους και να εδραιώσουν τη θέση τους στην αγορά.

Έχετε σχέδια και φιλοδοξίες;

Έχουμε τη γνώση και τη θέληση!

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, κάθε επιχείρηση αντιμετωπίζει τη στιγμή που πρέπει να αλλάξει τον τρόπο με τον όποιο επικοινωνεί τα προϊόντα και της υπηρεσίες της.

Γιατί; Για να παραμείνει ανταγωνιστική, για να αποκτήσει επιπλέον πλεονεκτήματα, διατηρώντας και δημιουργώντας πελάτες. 

Σίγουρα θα βρείτε πολλά γραφεία που κατασκευάζουν eshop στην Καρδίτσα.

Τι είναι αυτό όμως που εσείς ζητάτε από το νέο σας συνεργάτη; Ποια είναι τα όνειρα και οι προσδοκίες σας; Που θέλετε να φτάσετε; Το κυριότερο, ΠΩΣ θέλετε να φτάσετε εκεί;

Icon
B2C Ecommerce

Η κατασκευή e-shop κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι. Πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη αύξηση πωλήσεων. Χρειάζεται υπομονή, και σωστό, ασφαλή βηματισμό.

Θα χαρούμε να μιλήσουμε για τα σχέδιά σας!

Στο colorfish.gr αντιλαμβανόμαστε πλήρως πόσο σημαντική και υπεύθυνη εργασία είναι η κατασκευή ενός eshop για μια επιχείρηση στη Καρδίτσα.

Λειτουργούμε με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα που πηγάζουν από τη γνώση και την εμπειρία.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για επικοινωνία στην Καρδίτσα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, μέσω των γραφείων μας, αλλά και του δικτύου συνεργατών μας. 

Ζητήστε να σας καλέσουμε

  Στείλτε μας μήνυμα


    

   E-shop που δημιουργούν πελάτες, όχι απλά πωλήσεις

   Στο ColorFish.gr αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop σας με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων σας και εδραίωση της θέση σας στην αγορά.

   Με σημαντική τεχνογνωσία στις αναγνωρισμένες eCommerce πλατφόρμες Magento, PrestaShop και WooCommerce, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λειτουργικά e-shops που καλύπτουν τις ανάγκες σας, συνδέοντάς τα όταν χρειάζεται με CRM και ERP Back Office συστήματα, ενώ εφαρμόζουμε τις τελευταίες εξελίξεις του digital marketing για να φέρουμε την υψηλότερη δυνατή μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.

   Κάθε project που αναλαμβάνουμε υλοποιείται με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και πάντα ακολουθώντας αυστηρότατα guidelines ασφάλειας και απόδοσης. Πριν από κάθε παράδοση ενός eshop ή προσθήκης σε αυτό μίας νέας λειτουργίας, πραγματοποιούμε αναλυτικούς και διεξοδικούς ελέγχους για να είμαστε σίγουροι 110% για το αποτέλεσμα.

   Το πακέτο κατασκευής και προώθησης e-shop που παρέχουμε είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορεί να όχι μόνο στην Ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά κατασκευής e-shop. Βασικό μας πλεονέκτημα στην ανάπτυξη ενός online καταστήματος είναι ότι η κατασκευή και η προώθηση δεν είναι για μας δύο διαφορετικές έννοιες. Άλλωστε, τι νόημα έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που το ξέρουν μόνο οι ιδιοκτήτες του και αυτοί που το έφτιαξαν!

   Η ομάδα του ColorFish, εσωτερικοί και εξωτερικοί συνεργάτες, θα δουλέψει με εσάς και για εσάς, θα το εξοπλίσουμε το eshop σας με τις πιο προηγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες, θα μοιραστεί τη γνώση και την εμπειρία έτσι ώστε όχι μόνο να γίνει απόσβεση αλλά τα έρθουν πραγματικά κέρδη.

   Τύποι eshop που δημιουργούμε

   Standard Eshops

   Κατάλληλα για την πώληση όλων των φυσικών ή digital προϊόντων.

   Eshops Β2Β

   Κατάλληλα για την πώληση προϊόντων σε λιανοπωλητές και μεταπωλητές.

   Events Eshops

   Κατάλληλα για την πώληση εισιτηρίων με επιλογή ημερομηνίας και ώρας.

   Affiliates Eshops

   Κατάλληλα για την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτων με σκοπό την προμήθεια από την πώληση.

   Eshops συνδρομών

   Κατάλληλα για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν συγκεκριμένη επαναλαμβανόμενη πληρωμή.

   Eshops Drop-Shipping

   Κατάλληλα για την πώληση χωρίς την ανάγκη για αποθήκευση αποθεμάτων ή την αποστολή προϊόντων.

   Βασικά χαρακτηριστικά των eshop

   Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία εξελίσσονται συνεχώς ώστε να είναι πάντα σύγχρονα και να αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

   Icon
   Διαχείριση Προϊόντων

   Εύκολη προσθήκη και επεξεργασία προϊόντων όποτε αυτό χρειαστεί. Η εμφάνιση μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές μορφές, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

   Icon
   Αυτόματος Υπολογισμός Φόρων

   Ο φόρος υπολογίζεται αυτόματα ανάλογα με το ποσοστό του κάθε προϊόντος (πχ 6%, 13%, 24%, μειωμένος ΦΠΑ παραμεθορίων περιοχών κτλ)

   Icon
   Ηλεκτρονικές Πληρωμές

   Δυνατότητα ασφαλούς πληρωμής από τους πελάτες με οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα, every pay, viva wallet, stripe, paypal

   Icon
   Σύγχρονη Εμφάνιση

   Δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό καλαίσθητων κι ελκυστικών e-Shops, ώστε να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, αυξάνοντας άμεσα με αυτό τον τρόπο τις πωλήσεις σας.

   Icon
   Responsive

   Σχεδιάζουμε αποκλειστικά Responsive ηλεκτρονικά καταστήματα, ώστε και η εμφάνιση και αναζήτηση των προϊόντων να γίνονται σωστά και να βοηθούν στην ολοκλήρωση της αγοράς από όλες τις συσκευές (tablet, smartphones κλπ)

   Icon
   Search Engine Optimized (SEO)

   Η καλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης φέρνει δωρεάν επισκέπτες και πελάτες. Για εμάς δεν έχει κανένα νόημα να παραδώσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να το βελτιστοποιήσουμε για την καλύτερη δυνατή κατάταξη.

   Icon
   Επεκτασιμότητα

   Το eshop σας έχει φτιαχτεί για να μεγαλώνει μαζί σας. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να προστεθούν επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες που θα κάνουν τη χρήση του από εσάς και τις επισκέψεις και αγορές από το κοινό, μια ακόμα καλύτερη εμπειρία.

   Icon
   Πολύγλωσσο περιβάλλον

   Δημιουργούμε την υποδομή για την εμφάνιση του περιεχομένου σας σε πολλές γλώσσες, έτσι ώστε να μπορούν να το διαβάσουν όλοι οι υποψήφιοι πελάτες και επενδυτές σας.

   Icon
   Ισχυρό Hosting

   Ειδικά διαμορφωμένες web hosting υπηρεσίες με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές μιας ολοκληρωμένης υποδομής φιλοξενίας ιστοσελίδων. Γρήγορη & ασφαλή φιλοξενία για ιστοσελίδες κάθε μεγέθους.

   Icon
   Διαχείριση Κατηγοριών

   Οργάνωση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε απεριόριστο αριθμό κατηγοριών για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών.

   Icon
   Υπολογισμός Μεταφορικών

   Τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα με το βάρος των προϊόντων ή με οποιοδήποτε τρόπο απαιτηθεί.

   Icon
   Αυτομ. Εισαγωγές Προϊόντων

   Εάν έχετε καταχωρίσει ήδη τα προϊόντα σας στο Excel ή σε ένα άλλο eshop, δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσετε ξανά ένα-ένα. Έχουμε τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσουμε και την εισαγωγή και την μετέπειτα ενημέρωση.

   Icon
   Ταχύτατη Φόρτωση

   Η ταχύτητα φόρτωσης έχει αποδειχθεί από μελέτες του ebay, της Microsoft και δεκάδων άλλων οργανισμών πως επηρεάζει και τις πωλήσεις και την κατάταξη στις αναζητήσεις της Google. Για αυτό και τα eshop που κατασκευάζουμε είναι πραγματικά γρήγορα!

   Icon
   Προστασία GDPR

   Η προστασία των δεδομένων των επισκεπτών του website είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ιδιαίτερα για Ελλάδα και την Ευρώπη, όπου υπάρχουν και πολύ αυστηρά πρόστιμα σε περίπτωση ελλιπούς υλοποίησης. Ο μηχανισμός που χρησιμοποιούμε παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια και διαφάνεια.

   Icon
   Προστασία περιεχομένου

   Προστατεύστε όσο γίνεται περισσότερο ολόκληρο τον ιστότοπο, εικόνες και κείμενα από την αντιγραφή περιεχομένου.

   Icon
   Καθαρός κώδικας

   Δεν φτιάχνουμε μακαρονάδες... ο κώδικάς μας είναι ισχυρός και γραμμένος έτσι που να διευκολύνει την οποία επέκταση μπορεί να χρειαστεί.

   Icon
   Ασφάλεια HTTPS

   Οι σύγχρονοι ιστότοποι χρειάζονται HTTPS. προσφέρει ασφάλεια και υψηλότερες κατατάξεις. Το συμπεριλαμβάνουμε δωρεάν για όλους τους ιστότοπους μας.

   Icon
   Analytics

   Παρακολουθήστε την απόδοση του website σας και βασίστε τις αποφάσεις σας σε δεδομένα. Δείτε αναλυτικά στοιχεία και πλήθος αναφορών χωρίς επιπλέον ρυθμίσεις.

   Icon
   Διαχείριση Αποθέματος

   Αυτόματη διαχείριση αποθέματος και αποστολή ειδοποιήσεων όταν κάποιος κωδικός πλησιάζει να εξαντληθεί.

   Icon
   Εκπτωτικοί Κωδικοί

   Αυξάνουμε τις μετατροπές δίνοντας στους επισκέπτες προσωποποιημένους εκπτωτικούς κωδικούς.

   Icon
   Διασυνδέσεις

   Διασύνδεση με ERP (πχ Soft One, Dioskourides), μηχανές σύγκρισης τιμών, marketplace (πχ Skroutz, SopFlix, LinkWise, Public)

   Icon
   Business Email

   Ασφαλές business email για την εταιρεία με email διευθύνσεις σε μια ασφαλή & κρυπτογραφημένη email υπηρεσία. Με calendar, tasks, drive, notes και team sharing εάν απαιτηθεί.

   Icon
   Ισχυρές φόρμες επικοινωνίας

   Εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε τους κατάλληλους μηχανισμούς για τη συγκέντρωση στοιχείων πελατών και συνεργατών, με εύκολο, γρήγορο και νόμιμο τρόπο.

   Icon
   Υποστήριξη video

   Η χρήση βίντεο στην παρουσίαση περιεχομένου είναι κάτι που διατηρεί το ενδιαφέρον του κοινού, μιας και έτσι προϊόντα και υπηρεσίες παρουσιάζονται καλύτερα.

   Icon
   Μηχανισμός Blog

   Δημιουργούμε νέο περιεχόμενο και επεκτείνουμε την απήχησή σας, έτσι ώστε να κερδίσουμε γρηγορότερα καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

   Icon
   Συγκέντρωση emails

   Εγκαθιστούμε το μηχανισμό για τη νόμιμη συλλογή email έτσι ώστε τα μέλη σας να μαθαίνουν έγκαιρα για όλα τα νέα σας, πράγμα που αποδεδειγμένα μεγαλώνει την εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας.

   Icon
   Βελτιστοποίηση εικόνων

   Αλλάζουμε μέγεθος και μετατρέπουμε τις εικόνες που ανεβάζετε σε μορφή webp για ταχύτερη φόρτωση και καλύτερη απόδοση.

   Icon
   Online chat

   Δημιουργούμε μηχανισμό για την άμεση επαφή με τους επισκέπτες σας, ώστε να συζητήσετε μαζί τους τυχόν απορίες και πετύχετε έτσι καλύτερες μετατροπές.

   Η παραπάνω λίστα περιλαμβάνει μερικές μόνο από τις δυνατότητες που μπορούμε να εφαρμόσουμε στα ηλεκτρικά καταστήματα που δημιουργούμε. Θα χαρούμε να μιλήσουμε για τις δικές σας απαιτήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για το πως μπορούμε να φτιάξουμε μαζί το το δικό σας επιτυχημένο e-shop.

   Awards & Honors

   Τεχνολογίες

   Κατασκευή ιστοσελίδων Καρδίτσα

   Στο ColorFish αισθανόμαστε πως η επιτυχία σας είναι η δική μας αποστολή. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσία κατασκευή ηλεκτρονικό κατάστημα Καρδίτσα για κάθε επιχείρηση, επαγγελματία και οργανισμό, προβάλλοντας μέσα από αυτές το έργο τους και προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες, με αποτελεσματικό τρόπο και σωστή προσέγγιση.

   • Ηράκλειο Κρήτης
   • Χανιά
   • Ρέθυμνο
   • Βόλος
   • Θεσσαλονίκη
   • Ιωάννινα
   • Καβάλα
   • Καλαμάτα
   • Καρδίτσα
   • Τρίπολη
   • Σάμος
   • Χίος
   • Κέρκυρα
   • Κόρινθος
   • Λέσβος
   • Τήνος
   • Λάρισα
   • Ναύπλιο
   • Πάτρα
   • Μύκονος
   • Ρόδος
   • Τρίκαλα
   • Πάρος
   • Κομοτηνή

   Ας δουλέψουμε μαζί!

   Ακούμε τις ιδέες σας, είμαστε δίπλα στα σχέδιά σας! Επικοινωνήστε με την Ομάδα μας για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

   κατασκευή eshop

   κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος