Αξίες που έχουν Αξία

creative etairia kataskevis istoselidon

Οι εταιρικές αξίες δεν είναι απλά μια έκφραση για μας. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος που μας βοηθά στην επίτευξη των στόχων μας. Είναι η ουσία της ταυτότητάς μας και συνοψίζει το σκοπό της ύπαρξής μας.

Είναι παράλληλα ένας οδηγός για τον τρόπο που λειτουργούμε ως εταιρεία, ως πραγματική Ομάδα επαγγελματιών που όλα τα μέλη της είναι και νιώθουν αναγκαίοι, που έχουν σαν αποστολή την συνεισφορά στη δική σας επιτυχία,

Στο ColorFish πιστεύουμε πως αυτή επιτυχία απαιτεί τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς και εργασίας με όλους όσους δουλεύουμε μαζί τους. Γνωρίζουμε πως ότι κάνουμε, μα πολύ περισσότερο ότι ΔΕΝ κάνουμε, έχει αντίκτυπο και σε μας και στους συνεργάτες μας.

Για αυτό λοιπόν, οι αξίες μας καθορίζουν το πώς δουλεύουμε και το πως αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί μας. Συνοψίζονται στην Ευθύνη, την Πρωτοπορία, την Αυτοβελτίωση, την Ηθική.

board

ΕΥΘΥΝΗ

Αναζητάμε λύσεις και όχι προβλήματα. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, παίρνουμε πρωτοβουλίες, αυτο-παρακινούμαστε και αυτοπειθαρχούμε.

development

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, γίνονται αφορμή να γίνουμε καλύτεροι, να πάμε μπροστά και εμείς και αυτοί που μας εμπιστεύθηκαν.

creative

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Εκπαιδευόμαστε συνεχώς και αφομοιώνουμε τις εξελίξεις για να μπορέσουμε με την εφαρμογή τους να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

meeting-point

ΗΘΙΚΗ

Μας ενδιαφέρουν οι σχέσεις που κρατάνε. Για αυτό, δεν θα υποσχεθούμε ποτέ κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό, έστω και εάν αυτό μας στοιχίσει τη συνεργασία σας.