Scroll to top

Επιδότηση ΕΣΠΑ κάλυψης 100% έως του ποσού των 5.000 Ευρώ για τις επιχειρήσεις λιανεμπορίου

Στον κόσμο του σήμερα, η ψηφιακή εικόνα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Δυστυχώς, πολλοί έχουν την τάση να αγνοούν την αξία της ψηφιακή τους ταυτότητας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Όποιο κενό όμως αφήνει στην επικοινωνία της μια επιχείρηση, το καλύπτει άμεσα ο ανταγωνισμός. Και αυτό στοιχίζει. Σε φήμη, σε πωλήσεις, στα πάντα.

Όμως, αν και αναγνωρίζεται η αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός σωστά δημιουργημένου ηλεκτρονικού καταστήματος, το κόστος “φρενάρει” τα σχέδια. Μετά από την δυσάρεστη εμπειρία των δύο lockdown στην χώρα μας και στα πλαίσια του μετασχηματισμού του εμπορίου, θα δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το δικό τους eshop μέσω επιδότησης! Δεν θα παίξει ρόλο το μέγεθος, θα μπορούν να συμμετάσχουν μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις έτσι ώστε να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop. Από ότι φαίνεται, ο COVID19 δυστυχώς θα αργήσει να φύγει…

Αλλά και αφού φύγει, όλοι θα λειτουργούν διαφορετικά. Και οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές.

Με την μέχρι τώρα ενημέρωση που υπάρχει, το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής ενώ το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ, με λίγα λόγια θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!

Παράλληλα για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών ή χονδρική υπάρχει ήδη ενεργή δράση του ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».


ΑΙΤΗΣΗ

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων σας από τον ιστότοπο.


  Αναλυτικά για το πρόγραμμα επιδότηση 5000 για eshop

  Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά τα καταστήματα λιανικής πώλησης με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ.

  Το μέγιστο ποσό επιχορήγησης για όλη τη δαπάνη θα ανέρχεται στα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί για αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά (αυτά με βάση την ενημέρωση που υπάρχει μέχρι στιγμής)

  Η προσφορά μας

  Στο ColorFish.gr αναλαμβάνουμε την διαδικασία σύνταξης, υποβολής και διαχείρισης όλου του επιχειρηματικού σχεδίου από την αρχή μέχρι την εκταμίευση, ενώ εσείς δημιουργείτε το e-shop.
  Ο οδηγός του προγράμματος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες, ως εκ τούτου θα χαρούμε αν έχουμε την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας εμπρόθεσμα.

  Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

  Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους!
  Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων, δηλαδή όλα τα καταστήματα δικαιούνται. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

  Που θα κάνω αίτηση για την ένταξη μου;

  Αρχικά συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στην συνέχεια η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση την αίτηση σας στο πρόγραμμα, μόλις ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων.

  Πώς θα ξέρω αν η αίτηση μου εντάχθηκε στο πρόγραμμα;

  Αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση σας για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να συλλέξετε, και στην συνέχεια εγγυάται για την ορθή κατάθεση του φακέλου σας μέσω των έμπειρων συνεργατών μας.

  Πόσες επιχειρήσεις θα είναι δικαιούχοι;

  ΟΛΕΣ οι μικρές & πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανεμπορίου, κοντολογίς όλα τα μικρά και μεσαία καταστήματα της αγοράς.
  Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 80.000.000€ με μέγιστο ποσό επιδότησης 5.000€ ανά επιχείρηση. Ο αριθμός των δικαιούχων θα κλείσει με την συμπλήρωση της συνολικής δαπάνης.

  Θα πληρώσω οποιοδήποτε ποσό ως επιχείρηση;

  Το πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop, περιλαμβάνει και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας

  Ποια εταιρεία θα φτιάξει το eshop μου;

  Εμείς! Στο colorfish.gr έχουμε την απαραίτητη εμπειρία στον τομέα και πάρα πολλά ολοκληρωμένα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Έχω ήδη ένα e-shop για την επιχείρηση μου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

  H ύπαρξη ηλεκτρονικού καταστήματος πρότερου χρόνου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Έχουμε την τεχνογνωσία για να αποκτήσετε ένα υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρονικό κατάστημα, πλήρη ανακατασκευή του προηγούμενου και ένταξη στο πρόγραμμα.

  Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

  Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες την ίδια ημέρα με την επίσημη δημοσίευση του προγράμματος.
  Καλό θα ήταν να προχωρήσετε άμεσα σε προ-αίτηση για να ξεκινήσουμε να προετοιμάζουμε τον φάκελό σας, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


  Για αυτό, για αίτηση για επιδότηση 5000 για eshop είστε ήδη στη λύση!!!

  ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

  Καλέστε μας στο 210 300 6065, 2441078657, 6936935359 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!


   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων σας από τον ιστότοπο.

   Για τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης του site, χρησιμοποιούμε cookies.